Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Woonstee Makelaar B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartReggestraat 41 
9673 EC  Winschoten
Telefoon0597430380
Fax0597430480
Websitewww.woonstee.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Huizen zijn niet zomaar objecten; er horen altijd mensen bij. Wij hebben verstand van huizen en daarnaast aandacht voor de mens. Onze leus is: "uw woonstee is onze zorg".

Het woord "woonstee" betekent adres, woonplaats. In onze regio vind je dit woord vaker terug in allerlei namen; toch is het geen dialect, maar een Nederlands woord. Zo is het eigenlijk ook met ons werkgebied: meestal regionaal, maar we werken ook wel "over de grens".

Sinds de oprichting in 1993 zijn wij uitgegroeid tot één van de grootste makelaarskantoren in Winschoten en omgeving. Begin 2006 zijn wij verhuisd naar een nieuw kantoorpand. Om deze verhuizing te vieren, gaan wij onder onze klanten een nieuwe auto verloten! (actie loopt tot 1 oktober 2006).

Onze nieuwe plek is voor een makelaarskantoor perfect: een centrum- en zichtlocatie, met desondanks gratis parkeren voor de deur. Niet alleen in onze brede etalage, maar ook binnen in ons ruime kantoor, zijn er veel mogelijkheden om het huizenaanbod te presenteren.

Wij bemiddelen ook veel bij nieuwbouwprojecten en beschikken over een ruim en gevarieerd aanbod.

U kunt bij ons natuurlijk terecht voor verkoop - taxaties - hypotheken - en verzekeringen!
Maar ook voor aankoop! Wilt u een huis kopen? Overweeg dan eens een aankoopmakelaar in te schakelen. Het heeft veel meer voordelen dan u denkt, en de kosten verdienen zich vaak terug. Wij informeren u graag vrijblijvend.

De ontwikkelingen op de vastgoedmarkt gaan snel. Wij zijn altijd bezig met de toekomst en het optimaliseren van onze werkwijze en dienstverlening.
Bel, mail, of schrijf ons, of kom langs. Wij zijn u graag van dienst.