Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Woonhuistotaal.nl / dehuizenkeurder

Contactgegevens

AdresToon op kaartPaxtonstraat 32
8013 RP  Zwolle
Telefoon06-53221242
Fax038-4607758
Websitewww.woonhuistotaal.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingVastgoedPRO
Makelaar/Taxateur

Aankoop
Je wilt een woning kopen die bij je past en op een manier die bij je past. Dat kan met de Woonhuistotaal.nl makelaar. De werkwijze van de Woonhuistotaal.nl makelaar is open en helder, waarbij er veel aandacht is voor je persoonlijke wensen.
Verkoop
Je wilt je woning verkopen. Je wilt wél een eigen inbreng hebben in het verkoopproces, maar ook ondersteund worden door de expertise van een ervaren adviseur. Dat kan met Woonhuistotaal.nl
De werkwijze van Woonhuistotaal.nl is open en helder, waarbij er veel aandacht is voor je persoonlijke wensen.
Taxatie
Dit is belangrijk om te weten bij de koop of verkoop van een woning, het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de belastingdienst. Bij Woonhuistotaal.nl kun je terecht voor een deskundige taxatie.
Tijdens de taxatie let de Woonhuistotaal.nl taxateur op verschillende aspecten zoals de staat van het onderhoud, inhoud en oppervlakte, de constructie en kwaliteit van de materialen, de mate van isolatie, de rechten en plichten die op de grond rusten en op de ligging en omgeving van de woning. Bovendien brengt de taxateur overige omstandigheden in kaart die de waarde van de woning beïnvloeden. Denk hierbij aan prijsontwikkelingen in de markt en bestemmingsplannen. Van de bevindingen ontvang je een uitgebreid taxatierapport dat natuurlijk toegelicht wordt door de taxateur.
Agrarisch
Een stuk grond kopen? Uw melkquota aanbieden? Uw boerderij taxeren? Advies bij een dreigende onteigening? Stuk voor stuk belangrijke vragen die grote gevolgen hebben. Een zorgvuldige keuze voor een agrarische makelaar is dan ook zeer belangrijk. Bij Woonhuistotaal.nl kunt u terecht voor dit soort zaken .
Notaris
Of het nu gaat om het opstellen van een testament, de overdracht van een woning of het vestigen van een hypotheek, een bedrijfsoverdracht of de juridische en fiscale begeleiding bij een erfenis, via Woonhuistotaal.nl bent u aan het juiste adres. Wij brengen u in contact met de juiste notaris voor u.
Film voor verkoop van uw woning!
(Virtuele tour)
Een virtuele tour is een professionele fotoreportage. Hierbij wordt een soort ‘film' van uw woning gemaakt die door potentiële kopers op internet bekeken kan worden. Dit is een essentieel onderdeel van uw woningpresentatie waardoor het aantal gerichte bezichtigingen toeneemt!
Voor meer informatie stuur een e-mail naar: info@woonhuistotaal.nl