Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Het Woonhuis Vastgoed, lid VBO

Contactgegevens

AdresToon op kaartDe Bolanden 10
7071 PW  Ulft
Telefoon0315-640884
Fax0315-640060
Websitewww.hetwoonhuisvastgoed.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingVBO
Uw actieve makelaars team voor de Oude IJsselstreek.

Het Woonhuis Vastgoed, een naam die al diverse jaren staat voor kennis en betrokkenheid op het gebied van onroerend goed in de Achterhoek.

Een makelaarskantoor met een duidelijk herkenbare uitstraling, waarbij eerlijkheid, kwaliteit en klantvriendelijkheid hoog in het vaandel staat.

Uitgangspunt van onze werkwijze zijn uw wensen en behoeften. Op basis daarvan volgt een advies. Eerlijk, objectief en in het belang van de cliënt !

Wie met ons in zee gaat vindt in ons een loyale partner, betrouwbaar, vasthoudend en accuraat! Een makelaarskantoor dat een optimale dienstverlening biedt!

Naast ons kantoor in Ulft kunnen onze (potentiële) cliënten ook terecht bij één van onze etalages in Gendringen, Silvolde en Terborg.

Wij zijn aangesloten bij het VBO.

Kiezen voor een VBO-Makelaar betekent: kiezen voor flexibiliteit, klantvriendelijkheid en kwaliteit. De Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed is een gestaag groeiende organisatie van makelaars, die bekend staan om hun deskundigheid en klantgerichtheid. Uit onderzoek van de Consumentenbond en de 'vereniging eigen huis' blijkt bovendien dat woningkopers en -verkopers in de meeste gevallen aanzienlijk voordeliger uit zijn als ze zaken doen met VBO-leden. Wij zijn er dan ook trots op dat we aangesloten zijn bij deze vereniging, die strenge eisen stelt aan haar leden. Makelaars die lid willen worden én blijven van de VBO, moeten kunnen aantonen dat zij vakkundig zijn, een vakopleiding hebben, en een vlekkeloze reputatie bezitten. Bovendien zijn wij gehouden aan een gedragscode en een geschillenregeling. En voor uw zekerheid zijn we verplicht verzekerd tegen eventuele beroepsfouten