Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Woonaccent Westerbork

Contactgegevens

AdresToon op kaartBurgemeester Gualt van Weezelp 7 
9431 AG  Westerbork
Telefoon0593333334
Fax0593332576
Websitewww.woonaccent.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Woonaccent Makelaars: voor alle duidelijkheid.

‘Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een makelaar. De relatie moet zowel persoonlijk als zakelijk zijn.’

Eén van de eerste stappen die u zet als u een huis gaat kopen of verkopen is wellicht de stap naar de makelaar. Maar hoe kiest u nu in uw omgeving de beste makelaar? Dat is zowel een kwestie van gevoel als verstand. Heeft u plannen om een woning te kopen of te verkopen dan nodigen wij u graag uit om eens vrijblijvend met ons te komen praten.

Een Woonaccent makelaar is niet alleen lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), maar heeft zich ook aangesloten bij de landelijke organisatie Woonaccent Makelaars. Deze organisatie heeft kwaliteit en dienstverlening hoog in het vaandel staan. Naast kennis van aankoop, verkoop, taxeren en de lokale woningmarkt staan bij Woonaccent Makelaars drie punten centraal:

Een persoonlijke dienstverlening;

Een glasheldere aanpak;

En een service die erop gericht is het u zo gemakkelijk mogelijk te maken.

U bepaalt namelijk zelf wat wij als makelaar voor u gaan doen door middel van zogenaamde deeldiensten. Kiest u voor gemak, dan verzorgen wij de volledige aan- of verkoop voor u. Kiest u voor dienstverlening op maat, dan kunt u één of meerdere van onze deeldiensten afnemen. Zo bepaalt u ook zelf wat voor u de kosten zijn.

Kort samengevat kunt u een Woonaccent makelaar inschakelen bij het zoeken naar uw droomhuis, het verkopen van uw woning, het bezichtigen, het onderhandelen, de juridische afhandeling en het uitvoeren van taxaties.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij vertellen het u graag in een persoonlijk en vrijblijvend gesprek. Voor meer informatie kunt u ook kijken op www.woonaccent.nl.