Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Makelaardij Witte

Contactgegevens

AdresToon op kaartHerenweg 167
3645 DK  Vinkeveen
Telefoon0297263219
Fax0297261054
Websitewww.deplekbijuitstek.nl/
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 2 beoordelingen):
Klantvriendelijkheid (5)
Snelheid (5)
Prijs-kwaliteitverhouding (4,5)
Joeri van Alphen14 november 2009
Klantvriendelijkheid: (9)Snelheid: (9)Prijs-kwaliteitverhouding: (8)
Klant geweest: ja (verkoop)
Adres woning: Donkerelaan 36
Echt waar voor mijn geld gehad!
sylvia van harinxma29 september 2009
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: ja (verkoop)
Adres woning: Looijersdijk 2 Breukelen
De heer de Groot van Makelaardij Witte zou ik aan niemand maar dan aan niemand aanbevelen aangezien hij door zware nalatigheid en dus wanprestatie het vertrouwen in deze makelaar tot het minpunt gedaald is. Hij heeft de kraan van onze badkamer niet goed dichtgedraaid na een bezichtiging (zelf waren wij niet woonachtig in het huis), daardoor is er door de condens grote waterschade aan ons splinter nieuwe badkamer ontstaan. En het plafond van de gang daaronder. Ook heeft hij meerdere malen de achterdeur niet op slot gedaan na bezichtigingen. Verder hebben wij tot nu toe nog steeds niet onze sleutel terug ontvangen omdat hij stellig ontkent dat door zijn nalatigheid deze schade is ontstaan sterker nog hij spreekt dit tegen door het feit dat door alleen de factuur te betalen van onze loodgieter (omdat de CV overuren heeft gemaakt deze ook kapot is gegaan door zijn toedoen) het probleem was opgelost. Ik verwijt hem serieus van het feit dat hij niet eerlijk is, absoluut niet professioneel is en niet NVM waardig is. Kwaliteit en service zijn woorden die deze makelaar niet verdient. Verder door deze hele kwestie verwacht hij nog steeds dat wij de kosten voor intrekking van de opdracht voor verkoop van ons huis verder op ons nemen terwijl wij reeds ontzettend veel kosten hebben gehad in deze affaire. In deze tijd waren wij woonachtig in het Noorden van het land en zijn wij meerdere malen op en neer moeten rijden.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Franchise organisatieColdwell Bankers
Makelaardij Witte de enige NVM makelaar in Vinkeveen. Al sinds 1976 is ons kantoor allround marktleider in dit heerlijk gevarieerde dorp. Van onze plaatselijke meerwaarde wordt dagelijks gebruik gemaakt door een groot en nog altijd groeiend klantenbestand. Deze meerwaarde is tot stand gekomen door onze jarenlange ervaring en wordt uitgedragen door onze enthousiaste gecertificeerde makelaars.
Ons onderscheidende vermogen is een transparante en vlotte werkwijze, het nakomen van afspraken, het 24-7 tot uw dienst staan en uiteraard het streven om uw verwachtingen te overtreffen.