Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

WijzerWonen

Contactgegevens

AdresToon op kaartMaastrichterlaan 190
6291 EW  VAALS
Telefoon043 3064789
Websitewww.wijzerwonen.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

WijzerWonen is een jonge, enthousiaste onderneming, gespecialiseerd in makelaardij en financiële dienstverlening op woongebied.

Als makelaar is WijzerWonen een gespecialiseerd intermediair tussen cliënt en de regionale woningmarkt. Hierbij vinden wij het belangrijk dat wonen en de woonomgeving van onze cliënten een genot moet zijn en aansluit op hun wensenpakket. WijzerWonen bemiddelt bij het aankopen en verkopen van woningen in opdracht van cliënten. Wij zijn niet aangesloten bij belangenverenigingen of beroepsorganisatie van makelaars, waardoor wij niet gebonden zijn aan een beperkt zoekgebied en volledig onafhankelijk zijn van de verkopend of kopend makelaar. Door deze onafhankelijkheid kunnen wij objectief en ongekleurd advies geven in het belang van onze cliënt. Er zijn geen tegenstrijdige belangen, alleen uw belang telt.

Uiteraard begeleiden wij onze klanten ook bij het verkopen van hun huidige woning. Maar bij WijzerWonen heeft de klant volledige vrijheid in zijn verkooptraject. Wij zijn van mening dat de klant op sommige punten zelf zijn huis kan verkopen. Als verkoper kent u uw huis namelijk van binnen en buiten.

In onze advisering op het gebied van zaken als bouwkundig onderzoek of taxaties laten wij ons zo nodig bijstaan door externe specialisten. Deze combinatie van onafhankelijkheid en externe expertise geeft u de zekerheid dat een advies geen nattevingerwerk is én dat het onderhandelen over de prijs voor u doorzichtig en in uw belang is. U weet honderd procent zeker dat elk advies maatwerk is.

Voor de diensten rondom Hypotheken is WijzerWonen aangesloten bij Hypo Huis: een snelgroeiende, onafhankelijke landelijke organisatie voor financieel totaaladvies. WijzerWonen onderscheidt zich van andere ondernemingen op dit gebied door niet gebonden te zijn aan één geldverstrekker. Dankzij het lidmaatschap van Hypo Huis heeft WijzerWonen de keuze uit vele banken en verzekeraars. Geheel afgestemd op de totale financiële situatie van de klant kan WijzerWonen haar klanten door het bos van verschillende hypotheek- en verzekeringsvormen leiden.

De adviseur van WijzerWonen is een Gediplomeerd Hypotheekadviseur. Door frequent overleg met specialisten van banken en andere Hypo Huis adviseurs worden de marktontwikkelingen op de voet gevolgd. Daarnaast maakt de meest geavanceerde software het mogelijk om snel en overzichtelijk diverse hypotheekconstructies en verzekeringsvormen met elkaar te kunnen vergelijken. Op deze manier komt de klant samen met WijzerWonen tot de beste oplossing op maat.

Voor de diensten rondom verzekeringen is WijzerWonen aangesloten bij
V.C.N.: een organisatie voor onafhankelijke intermediairs die werkt als assuradeurenbedrijf met meer dan 95 verzekeringmaatschappijen en volmachten in portefeuille.

Door onze onafhankelijkheid kunnen wij objectief en ongekleurd verzekeringsadvies geven in het belang van onze cliënt. Er zijn geen tegenstrijdige belangen, alleen uw belang telt.

WijzerWonen heeft de ambitie een totaalpakket rondom wonen aan te gaan bieden.
Derhalve zal de dienstverlening in de toekomst uitgebreid worden met taxaties, bouwbegeleiding en bijvoorbeeld ook Energie Prestatie Adviezen. Zo kan de klant op één adres terecht voor alle zaken op woongebied.

Voor een informatief gesprek of een gericht advies kunt u vrijblijvend bij WijzerWonen terecht.

Wijzerwonen is op werkdagen bereikbaar van 9.00u tot 17.30u.
Bezoek van ons kantoor uitsluitend op afspraak.
Indien u dit wenst, is een afspraak bij u thuis eveneens mogelijk.