Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Villa Nova Makelaardij B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartJuliana Bernhardlaan 8 
6432 GW  Hoensbroek
Telefoon0455213919
Fax0455231881
Websitewww.villanova.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Villa Nova Makelaardij bezit de capaciteit te luisteren, analyseren, inleven, overleggen en te doen. Wij werken in een team van enthousiaste medewerkers die de kunst verstaan u op een persoonlijke manier te woord te staan. Of het nu gaat om nieuwbouw, bestaande bouw, bedrijfsonroerend goed of om bijzondere woonobjecten, wij brengen vraag en aanbod bij elkaar. Ons team kent de weg in de Limburgse regio en gaat niet uit van standaardoplossingen, maar van uw persoonlijke wensen.

Ons lidmaatschap van de NVM waarborgt voor u de kwaliteit en onafhankelijkheid van ons personeel en onze dienstverlening, en verzekert u van plaatsing van uw pand op de landelijke website www.funda.nl. Uiteraard presenteren wij uw woning ook op onze eigen website via www.villanova.nl .Via onze website heeft u 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht in het verloop van het verkoopproces middels het persoonlijke digitale dossier. Regionaal zijn wij aangesloten bij Woonplein Limburg.

Villa Nova Makelaardij biedt u de keuze tussen twee verkooppakketten. Het basispakket, waarbij Villa Nova u assisteert bij de verkoop van uw woning, en het full service pakket. Als u kiest voor het full service pakket neemt Villa Nova u alle zorgen u handen. Wij verzorgen de verkoop van uw woning tot en met de levering bij de notaris.

In deze brochure treft u de beschrijving van de diverse vormen van dienstverlening en de daarbij behorende prijslijsten aan. Als u naar aanleiding daarvan nog vragen of opmerkingen heeft neem dan contact op met één van onze medewerkers, 043-3265171, zij staan u graag te woord!