Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Vesta Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartCinemadreef 88
1325 EN  Almere
Telefoon036-5347255
Fax036-5304872
Websitewww.vestamakelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Vesta Makelaars begrijpt dat nieuwe tijden om een nieuwe aanpak vragen. Daarom is Vesta Makelaars de makelaardij van de toekomst. Vesta Makelaars biedt de deskundigheid van een vakkundige NVM-makelaar, maar bespaart kosten. Het kantoor is bijvoorbeeld niet gevestigd in een dure winkelstraat. Waarom? Bijna niemand gaat meer in de etalage van een makelaar op zoek naar een woning. Door het succes van internet heeft het beeldscherm deze functie overgenomen. Daarom hoeven wij geen dure winkel te huren en dat scheelt u weer in de courtage! Als NVM- makelaar biedt Vesta Makelaars een landelijke dekking, alle woningen die bij ons “Te Koop” staan kunt u ook terugvinden op funda.nl, de grootse en best bekeken woning-internetsite van Nederland.

Vesta Makelaars laat klanten zelf kiezen: van volledige dienstverlening via het Comfort Pakket, beperkte dienstverlening via het Budget Pakket of persoonlijk maatwerk als u bijvoorbeeld alleen een vakkundige koopakte nodig heeft.

Met Vesta Makelaars heeft u de zekerheid van een vakkundige NVM- makelaar, met ouderwetse service en een flexibiliteit en courtage die bij deze tijd past.