Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Velten Makelaars B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartDe Stroekeld 1
7462 ZZ  Rijssen
Telefoon0548533533
Fax0548533566
Websitewww.veltenmakelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingVastgoedPRO
Velten Makelaars
Uw lokale en regionale makelaar

Een goed team en voor u een vertrouwd adres.
Een van de belangrijkste instrumenten van een succesvol makelaarskantoor zijn de mensen. Doordat wij een compacte maar zeer efficiënte organisatie hebben met korte lijnen zijn onze ervaren en goed opgeleide medewerkers nauw betrokken bij de verkoop of aankoop van uw woning. Velten Makelaars is lid van de Landelijke Makelaars Vereniging, LMV. Dit is een extra garantie voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Zo bewaakt de LMV de werkwijze, integriteit en betrouwbaarheid op basis van een ERE-code. U hoeft zich over de kwaliteit van dienstverlening dus geen zorgen te maken bij Velten Makelaars.

Onze makelaars staan voor service en kwaliteit
Onze representatieve makelaars zijn goed bekend in de regio Twente en hebben veel ervaring in de onroerend goed markt. Naast de jaarlijkse bijscholingen zijn al onze makelaars beëdigd / gecertificeerd en/of tenminste in het bezit van het SVM-makelaarsdiploma. Hierdoor wordt uw opdracht met de grootste zorg en deskundigheid uitgevoerd. U heeft te maken met een makelaar die zijn vak verstaat!

Velten Makelaars is een onderdeel van de VeltenGroep
De VeltenGroep bestaat uit een aantal bedrijven, die actief zijn op het gebied van financiële dienstverlening. In onze klantbenadering staan kwaliteit en klantvriendelijkheid voorop. De VeltenGroep is onafhankelijk en gespecialiseerd in het adviseren en bemiddelen van verzekeringen, hypotheken en persoonlijke financiële planning. Ook bemiddelen wij bij de aan- of verkoop van uw woning en verzorgen wij opleidingen. Wij verzorgen op maat gesneden, zorgvuldig uitgebalanceerde adviezen en oplossingen. Uitgangspunten zijn hierbij altijd uw specifieke wensen, uw financiële mogelijkheden en uw totaalsituatie. Want in de praktijk blijkt dat het één maar zelden los te zien is van het ander. De VeltenGroep heeft circa 38 medewerkers die u graag van dienst zijn, meer informatie over de VeltenGroep treft u aan op www.veltengroep.nl De VeltenGroep bestaat naast Velten Makelaars BV uit de volgende bedrijven:

VeltenGroep BV (holding)
Velten Assuradeuren BV
Velten Adviesgroep BV
Velten Consultants BV