Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

ERA Veghtstaete Dalfsen

Contactgegevens

AdresToon op kaartWilhelminastraat 37 
7721 CD  Dalfsen
Telefoon0529433352
Fax0529433455
Websitewww.veghtstaete.nl
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Franchise organisatieERA
Advies, dat is wat u wenst!
Veghtstaete adviseert u vakkundig en compleet bij uw wensen op het gebied van uw onroerend goed, financiering en verzekeringen. Bezoek onze website en ontdek welke zorg wij u uit handen kunnen nemen. Vakkundig, transparant en met een duidelijke kostprijs, vóóraf. Dat is de kracht van Veghtstaete; altijd voor u op zoek!

De Hypotheekshop
Het huis van uw dromen gevonden? Dan kunt u voor uw financiering terecht bij De Hypotheekshop. Dit is een onderdeel van Veghtstaete. Onze hypotheekadviseurs zijn onafhankelijk en kunnen zaken doen met meer dan 50 geldverstrekkers die unieke arrangementen aanbieden met gunstige voorwaarden en lage rentes.

Taxaties
Voor uw financiering heeft u meestal ook een taxatierapport nodig. Ook hierbij kunnen wij u van dienst zijn.

Verzekeringen
Veghtstaete adviseert ook in assurantiën. Al uw verzekeringen kunt u bij ons onderbrengen. Wij zijn tussenpersoon voor diverse verzekeringsmaatschappijen en kunnen u prima adviseren op het gebied van een woonhuis-, inboedelverzekering en nog vele andere verzekeringen. Natuurlijk dragen wij zorg voor een prima afwikkeling van eventuele schades.

Gratis waardebepaling
Bent u ook zo benieuwd wat uw huidige woning waard is? De ERA makelaar in uw regio is bereid om gratis een waardebepaling van uw pand uit te voeren.
Neem contact met ons op en laat u hierover informeren!