Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Vastgoed Boon

Contactgegevens

AdresToon op kaartPast Brouwersstraat 8
6269 BP  Margraten
Telefoon0434582122
Fax0434581316
Websitewww.boon-vastgoed.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (6)
Snelheid (6)
Prijs-kwaliteitverhouding (6)
jann Deckers22 augustus 2009
Klantvriendelijkheid: (6)Snelheid: (6)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: onbekend (goed gesprek 2008)
Adres woning: Zuid Frankrijk
Geachte heer Boon, Vorig jaar mocht ik een gesprek met u hebben over een eventuele verkoop van mijn woning in Frankrijk. Nu ik de keuze heb gemaakt volgend jaar naar Limburg terug te komen, wil ik u vragen of u evt. zou willen bemiddelen, van advies zou willen zijn, hoe je via een nederlandse makelaar een woning in Frankrijk veilig zou kunnen verkopen. Het leek me zinvol, de koper de prijs te laten bepalen, uiteraard met een minimaal vooraf ingestelde prijs. Zal contact opnemen met uw bureau. Dank voor uw evt. antwoord. Groet, Jann Deckers. Maastricht 2009

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingVBO
Boon Vastgoed heeft zich sedert het oprichtingsjaar 1996 een vaste en hechte plaats verworven binnen de onroerend goed branche in het Zuid-Limburgse. Zo is een werkgebied ontstaan dat strekt van Tongeren tot Aken en van Roermond tot St. Vith, kortom het Zuid-Limburgse Heuvelland en het rondom aanpalend buitenland. Terwijl het accent op de woningmarkt ligt, wordt Boon Vastgoed ook ingeroepen bij transacties op het terrein van bedrijfsonroerend goed (waaronder veel horeca), beleggingspanden en agrarische objecten. Ons lidmaatschap van de beroepsorganisatie V.B.O. staat garant dat kwaliteit in handelen ons richtsnoer vormt, gewaarborgd door een beroepscode en het toezicht van een tuchtcollege.

Boon Vastgoed is internationaal georiƫnteerd en kijkt over de grenzen: onze portefeuille omvat objecten in Belgiƫ (Luik en omgeving, de Voerstreek, de Ardennen en de Haspengouw inclusief het bijna Maastrichtse Lanaken), maar ook in Duitsland (het gebied rond Aken en de Eifel), Frankrijk (voornamelijk de Bourgogne) en in Griekenland (vooral de Ionische eilanden zoals Corfu, Lefkas etc. en de Peloponnesos).