Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Martens & Van Schuppen Makelaars b.v.

Contactgegevens

AdresToon op kaartJ G Sandbrinkstraat 2 
3901 EZ  Veenendaal
Telefoon0318519157
Fax0318510222
Websitewww.martensvanschuppen.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
De Kracht van Samenwerking

Martens & Van Schuppen Makelaars bestaat sinds 1968 en is daarmee het oudste nog bestaande makelaarskantoor van Veenendaal. Het werkgebied beslaat buiten Veenendaal met name het westelijk deel van de Utrechtse Heuvelrug (Rhenen, Amerongen, Elst, Leersum, Renswoude, Ederveen etc.) alsmede een gedeelte van de Midden–Betuwe en Ede.

Wij hebben een team van gecertificeerde en gespecialiseerde makelaars, die samen vele tientallen jaren ervaring hebben en actief zijn op het gebied van de woningmakelaardij in al haar facetten alsmede op het gebied van de bedrijfshuisvesting.

Martens & Van Schuppen Makelaars is aangesloten bij Coldwell Banker Makelaars Nederland welke onderdeel uitmaakt van een wereldwijde organisatie die actief is in ruim twintig landen. Bij die organisatie zijn 3800 makelaarskantoren aangesloten waarvan 40 NVM kantoren in Nederland. Deze kantoren kunnen gebruik maken van de expertise van Coldwell Banker Makelaars. Binnen de woningmakelaardij heeft Coldwell Banker Makelaars diverse specialisaties ontwikkeld waaronder courante woningen, exclusief onroerend goed en nieuwbouwwoningen