Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Van Haselen Makelaars B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartLeusderweg 192
3817 KE  Amersfoort
Telefoon0334611941
Fax0334618321
Websitewww.vanhaselen.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Van Haselen Makelaars staat als een huis!

Makelen 'runs in the family'. Mijn overgrootvader startte met Van Haselen Makelaars in 1882. Nu zijn wij één van de vijf oudste kantoren in Nederland. Door mijn voorvaderen heb ik weliswaar een schat aan ervaring meegekregen, maar waar het uiteraard om draait is wat wij nú voor u kunnen betekenen. En dat is: alles wat komt kijken bij de aan- of verkoop van woningen, bestaande bouw en nieuwbouw. Wij weten exact wat er op de woningmarkt speelt, wat de lokale regelgeving behelst en welke invloed bestemmingsplannen op objecten en omgeving hebben. U wilt achteraf niet voor verrassingen komen te staan? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Ook als het gaat om de kosten. Een opdracht start bij ons namelijk met een heldere overeenkomst. U weet precies waar u aan toe bent.

Wijnand van Haselen
Directeur/makelaar-taxateur o.g.


Na ervaring te hebben opgedaan in de aannemerij en projectontwikkeling ben ik een aantal jaar als directeur bij een grote makelaarsorganisatie werkzaam geweest. In mijn laatste functie binnen deze organisatie hield ik mij meer bezig met management i.p.v. aan- en verkoop van woningen en het begeleiden van kopers/verkopers. Omdat ik deze aspecten van het vak het meest aantrekkelijk vind, heb ik in 2001 de overstap gemaakt naar Van Haselen Makelaars. Hier voel ik mij thuis.
Maatwerk is de toekomst van de makelaardij. En dat heeft bij Van Haselen geresulteerd in een pakket diensten die staat als een huis. Dit maakt het mogelijk om de aan- of verkoop van een woning van A tot Z door ons te laten begeleiden, of dié onderdelen in te zetten die u wenst. Kortom: u bepaalt waar en wanneer wij nodig zijn.

Gert-Jan Kreikamp
Directeur/makelaar-taxateur o.g.