Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartKerkewijk 28
3901 EG  Veenendaal
Telefoon0318529919
Fax0318501500
Websitewww.ginkelbemmelen.nl
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (9)
Snelheid (6)
Prijs-kwaliteitverhouding (7)
Kees Takken17 oktober 2010
Klantvriendelijkheid: (9)Snelheid: (6)Prijs-kwaliteitverhouding: (7)
Klant geweest: onbekend
vriendelijk en zeer behulpzaam geweest. echter makelaar was ook de makelaar van de buren,zelfde woning maar de buren hadden al aangekocht. U voelt hem al aankomen, deze woning ging dus eerder weg, waardoor mijn huis ruim 2 maanden langer te koop heeft gestaan. Begrijpelijk maar ik vond dat niet zo netjes.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars is een middelgroot professioneel makelaarskantoor met veel kennis van de plaatselijke onroerend goed markt. Wij zijn gespecialiseerd in bemiddeling bij de aan- en verkoop van woningen, taxaties van onroerend goed en bemiddeling bij het verkrijgen van een passende hypothecaire geldlening.

Van Ginkel & Van Bemmelen NVM Makelaars is hét adres voor een ieder die in Veenendaal of omgeving wil komen wonen en die op zoek is naar objectieve en actieve begeleiding bij het vinden en kopen van uw toekomstige woning.
Wij behartigen úw belangen gedurende het gehele aankooptraject en voeren namens u de onderhandelingen met als doel een zo gunstig mogelijk resultaat. Servicegericht!

Al onze producten en diensten zijn op één ding gericht: resultaat voor u!

Graag nodigen wij u uit om vrijblijvend kennis te maken met ons kantoor. Bel ons, of stuur een email naar info@ginkelbemmelen.nl. Graag tot dan!