Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Uw VBO Makelaar

Contactgegevens

AdresToon op kaartAssendorperstraat 205
8012 DM  ZWOLLE
Telefoon038 4223151
Fax038 4228656
Websitewww.uwvbomakelaar.nl
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingVBO
UW VBO Makelaar is opgericht in 2003 en is de afgelopen 5 jaar uitgegroeid tot één van de grootste makelaarskantoren in Zwolle en omstreken. Deze groei is mede ontstaan door de inzet en gedrevenheid van ons team, onze vakkennis en klantgerichtheid. Elke makelaar is zelfstandig ondernemer! Omdat we niet in loondienst zijn lopen we net even harder en doen beter ons best om uw belangen te behartigen.
Al onze makelaars zijn goed opgeleide en ervaren ondernemers die door middel van een permanent educatieprogramma altijd op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen in het vakgebied.

Om onze service naar de klanten en aangesloten makelaars te vergroten zijn wij aangesloten bij de VBO. VBO is de snelst groeiende branchevereniging in de makelaardij. Kenmerk is dat de ruim 1000 aangesloten makelaars de klant centraal stellen. De VBO makelaars staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

De basis voor ons huidige en toekomstige succes is het zelfstandig ondernemerschap van de makelaar. We hanteren een pro-actieve marktbenadering. De klant staat centraal en kreten als \"geen 9 tot 5 mentaliteit\" en \"no cure, no pay\" zijn zaken die wij elke dag weer in de praktijk waarmaken.