Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Uni Makelaardij b.v.

Contactgegevens

AdresToon op kaartVan Echtenstraat 47
7891 LM  Klazienaveen
Telefoon0591648766
Fax0591647308
Websitewww.unimakelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Het kopen van een huis is een ingrijpend en ingewikkeld proces. Uni Makelaardij maakt het u eenvoudig door een totaalpakket aan produkten en diensten te leveren, daarbij steeds uitgaand van uw persoonlijke wensen. Dankzij volledige begeleiding, uitstekende service en scherpe tarieven weten steeds meer mensen Uni Makelaardij te vinden én te waarderen.

Of het nu om verkoop of aankoop gaat van een huis, Uni Makelaardij heeft oog voor detail, gedegen maatwerk, intensieve aandacht en een persoonlijke benadering. Bij Uni Makelaardij voelt u zich thuis! Wij nemen graag met u de tijd om met u mee te denken over de voor- en nadelen van een bepaald huis, om u misschien te waarschuwen voor een al te spontaan enthousiasme en besteden ruim aandacht aan uw woonwensen.

Uni Makelaardij is aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars onroerende zaken. De deskundige medewerkers kunnen u zorgvuldig en uitvoerig informeren over het totale woningaanbod in de regio Zuid-Oost Drenthe. Naast de makelaardij kunt u bij ons terecht voor verzekeringen, hypotheken en andere financiële zaken met betrekking tot wonen. En dit alles treft u aan onder één dak!