Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Tj. van der Veen Makelaardij en Assurantiƫn

Contactgegevens

AdresToon op kaartMeerweg 7 
9752 JA  Haren
Telefoon0505344911
Fax0505340259
Websitewww.tjvdveen.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Ervaring
Als een van de NVM makelaarskantoren in de regio bent u bij ons verzekerd van een professionele en betrouwbare ondersteuning bij de aan- en verkoop van uw woning. Dit kunnen wij doen door de jarenlange ervaring en opgebouwde kennis welke wij nog elke dag op een hoger niveau brengen.

Service
Doordat ons kantoor bestaat uit 4 fulltime medewerkers zijn wij in staat tot een persoonlijke benadering. Op deze manier krijgen wij een goed inzicht in uw eisen en wensen. Het gaat ons dus niet om de huizen alleen, de klant staat voorop!

Locatie
Onze makelaardij is gevestigd in Haren aan de Meerweg 7. Ons bedrijf is hier gevestigd sinds 1976. Het kantoor met de presentatieruimte ligt in het centrum van Haren vlakbij parkeerplaatsen zodat het voor een ieder zeer gemakkelijk is om ons te bezoeken. Tevens is dit een goede manier om de aandacht te trekken van het publiek.

Meerwaarde
Door de juiste verkoop- en aankoopprijzen te realiseren hebben wij een groot klantenbestand opgebouwd. Doordat wij marktgericht werken en de ontwikkelingen op de voet volgen bouwen wij een grote mate van expertise op die voor u weer de beste verkoop- of aankoopprijs tot gevolg heeft. Daarnaast hebben wij een afdeling huur/verhuur zodat wij u optimaal kunnen bedienen.

Tot slot
Doordat wij een gerenommeerde onderneming zijn, is dit voor u een voordeel. U kunt namelijk profiteren van onze kennis en daardoor bespaart u een hoop kosten met alle verwikkelingen die er zijn bij de verkoop en aankoop van vastgoed.
Wij zijn daarom trots om onze makelaars bij u te introduceren die een gedegen opleiding hebben, een goede service leveren en dit alles met respect voor u als klant en de juiste transactie.