Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Sträter Makelaardij o.g.

Contactgegevens

AdresToon op kaartSoesterbergsestraat 79 
3768 EC  Soest
Telefoon0356016151
Fax0356028644
Websitewww.stratermakelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
U hebt groot gelijk om te kiezen voor STRÄTER MAKELAARDIJ

Al is ons kantoor klein - wij werken slechts met vier mensen - is dat beslist geen nadeel eerder een voordeel. Wij voelen ons allen zeer betrokken bij onze cliënten.

Bovendien is onze makelaardij ook nog een familiebedrijf. Het positieve daarvan is u vast duidelijk. Wij maken er absoluut geen punt van om met elkaar ’s avonds of in het weekend de lopende zaken door te spreken. Echt iedereen van alles op de hoogte.

Voor u als potentiële koper heeft dat alleen maar voordelen. Als u belt, weet ieder van ons wie u bent, wat u zoekt en of er nog nieuwe ontwikkelingen zijn.

Kennis en kunde is bij ons in ruime mate aanwezig. Wij raden u dan ook met klem aan daarvan te profiteren. Wij begeleiden u plezierig en deskundig bij alle trajecten van het zoeken, beoordelen, onderhandelen, inspecteren tot het uiteindelijk kopen van de voor u ideale woning. Natuurlijk zijn we er dan nog niet. Ook de “nazorg” is bij ons in goede handen.

Schroomt u niet ons te bellen om een afspraak te maken. In een persoonlijk gesprek leggen wij u graag uit wat wij voor u kunnen betekenen. Vertrouwen, begrip en interesse daar gaat het om en wij gaan ervan uit dat wij u dat kunnen bieden.