Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Stichtse Makelaar

Contactgegevens

AdresToon op kaartPaduaweg 1a
3734 GG  Den Dolder
Telefoon030-2291379
Fax030-2293484
Websitewww.stichtsemakelaar.nl/
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Stichtse Makelaar is een dynamisch jong makelaarskantoor met ervaren medewerkers en
waarbij onze persoonlijke zorg, inlevingsvermogen en een actieve opstelling naar onze cliënten voorop staat.
Ons team bestaat uit twee makelaars en twee commercieel medewerksters en tezamen begeleiden wij de verkoop of aankoop van uw woonhuis, verrichten taxaties en geven u desgevraagd graag advies inzake alle bijkomende factoren waarmee u te maken zou kunnen krijgen bij een verhuizing. Wij werken nauw samen met een assurantiekantoor en een hypotheekadviseur in de omgeving en tevens beschikken wij over goede contacten met diverse toeleveranciers zoals aannemers, hoveniersbedrijven, installateurs en (binnenhuis) architecten. Deze contacten delen wij graag met u.
Dit alles maakt dat wij onze cliënten van A tot Z kunnen bijstaan bij de aan- of verkoop van een woonhuis, een full-service concept.

Het werkterrein van Stichtse Makelaar beperkt zich niet alleen tot Den Dolder, Bilthoven, Bosch en Duin en Huis ter Heide. Ook De Bilt, Utrecht en Zeist behoren tot ons werkterrein.
Ons kantoor bevindt zich in het centrum van Den Dolder naast een van de meest druk bezochte supermarkten in de regio. Wij zijn er dan ook trots op dat wij kunnen zeggen dat ons kantoor en dus ook onze etalage zich op een A-locatie bevindt!.

Wij zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 09.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 11.00 tot 14.00 uur. Uiteraard is het ook mogelijk om buiten deze tijden een afspraak te maken met één van onze makelaars.

Graag zijn wij u van dienst.

Hoogstpersoonlijke groet,

Stichtse Makelaar