Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Persoonlijk Wonen VERKOOPSTYLING !

Contactgegevens

AdresToon op kaartStationsstraat 41
7811 GG  Emmen
Telefoon06-52431779
Websitewww.persoonlijkwonen.com
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde
Verkoop deeldienst
Prijs: € 0,- (incl. BTW: € 0,-)
Inbegrepen:
  • Foto's en omschrijving van de woning
  • Foto's door een professionele fotograaf

Informatie


Persoonlijk Wonen verzorgt naast haar werkzaamheden in haar lifestylewinkel ook stylingactiviteiten bij mensen thuis. Dit varieert van een styling van een complete woning tot en met een styling van 1 kamer in de woning. Alleen een kleur of inrichtingsadvies is mogelijk.Ook kunnen uw oude meubels opgeknapt worden voor hergebruik en eventueel gecombineerd worden met nieuwe accessoires. Bedenk eens het voorbeeld van een oude meidenkast van opa of oma die opgeknapt wordt en weer dienst doet in de meidenslaapkamer.Er zijn veel verschillende mogelijkheden, het is voor ieder budget de moeite waard om eens advies in te winnen!Tevens verzorgt Persoonlijk Wonen styling voor makelaars, de zogenaamde verkoopstyling. Sonja Bouwers, de verkoopstylist, is na vele haren werkzaam te zijn geweest in de makelaardij nu ook gecertificeerd verkoopstylist.

Persoonlijk Wonen werkt samen met een aantal makelaars maar kan ook door particulieren worden ingehuurd.Hoe snel u uw huis wordt verkocht hangt voor een groot deel af van onveranderlijke elementen. De ligging van het huis, vraag en aanbod op de woningmarkt, de hoogte van de hypotheekrente etc. Allemaal factoren waar u niets aan kunt veranderen. Verkoopstyling, het verkoopklaar maken van uw huis is een manier waarmee u het proces echter positief kunt beïnvloeden.

Een verkoopstyling is een interieuradvies op maat en helpt u uw woning zo optimaal mogelijk te presenteren. Tijdens een styling kijken we naar de indeling, functionaliteit en inrichting van uw woning. De eerste indruk van een potentiele koper van uw woning heeft namelijk invloed op de rest van het verkoopproces. Ook maken we de woning op deze manier aantrekkelijker voor een groter publiek.Er is al een verkoopstyling mogelijk vanaf € 250,= exclusief BTW