Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Schaap & De Mol Makelaars v.o.f.

Contactgegevens

AdresToon op kaartSpoelstraat 34
8011 RX  Zwolle
Telefoon038 - 421 63 90
Fax038 - 421 15 10
Websitewww.schaapendemol.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 2 beoordelingen):
Klantvriendelijkheid (4)
Snelheid (4,5)
Prijs-kwaliteitverhouding (2,5)
Dellen19 oktober 2010
Klantvriendelijkheid: (4)Snelheid: (6)Prijs-kwaliteitverhouding: (4)
Klant geweest: ja (verzekeringen)
Deze meneer Wim Schaap is niet te vertrouwen en dient alleen zijn eigen financiele belangen. Zie de geschiedenis van Quarendum en de AFM
R. Huisman 2 februari 2010
Klantvriendelijkheid: (4)Snelheid: (3)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: ja (verhuur woning)
Adres woning: Herengracht Amsterdam
Zeer onprofessioneel en matig bedrijf. Wil zich richten op het hogere segment in Amsterdam maar heeft een service die jammerlijk achterblijft. Niet aan te bevelen om een woning via deze partij te huren.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingVBO
De kernwoorden die wij hanteren:

•Vertrouwen door aanpak en dienstverlening
•Service, kwaliteit en betrouwbaarheid
•Heldere en duidelijke benadering
Schaap & De Mol Makelaars is een dynamische organisatie met een schat aan ervaring.

Een makelaarskantoor met persoonlijke aandacht voor al uw wensen. Ons doel is u behulpzaam te zijn in het vinden van uw droomhuis dan wel met het verkopen van uw huidige woning. Voor ons is het een feit dat de aankoop van een woning een van de belangrijkste financiële- en emotionele beslissingen in uw leven is. Derhalve verdient deze beslissing de begeleiding van deskundigen met gevoel voor uw wensen.

Wij zijn aangesloten bij de VBO branchevereniging (Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed). De VBO is een actieve branchevereniging waarvan het lidmaatschap alleen openstaat voor gediplomeerde makelaars en taxateurs. Dit VBO lidmaatschap is voor de consument een waarborg voor een goede kwaliteit van de makelaar/taxateur. De VBO Makelaars en Taxateurs zijn vakbekwaam en worden permanent getoetst om hun vakkennis bij te houden. Daarnaast is uit makelaarsonderzoek van de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis gebleken dat woningkopers en -verkopers meestal aanzienlijk voordeliger uit zijn als ze zaken doen met de VBO Makelaar.

U als cliënt bent daarvoor bij Schaap & De Mol Makelaars aan het juiste adres. Wij stellen de consument centraal en staan voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij begeleiden het gehele traject vanaf advies tot en met de notaris tegen gunstige tarieven. Wij kunnen gebruik maken van een uitgebreid uitwisselingssysteem en staan garant voor deskundigheid en integriteit. Kwaliteitsadvies voor scherpe tarieven waarbij altijd nèt dat ene stapje meer wordt gezet voor u! Over wonen en werken met bijpassende huisvesting, zowel bij koop, huur of waardebepaling kunnen wij u professioneel van dienst zijn.

Ons kantoor staat bekend om haar deskundige en zeer klantvriendelijke werking in combinatie met een voor u uiterst voordelige courtageregeling.

Bij ons: No cure, no pay!