Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Van der Schaaf & Schievink

Contactgegevens

AdresToon op kaartKerkstraat 17a
9291 CA  Kollum
Telefoon0511-452221
Fax0511 452025
Websitewww.vanderschaafschievink.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingVBO
Douwe van der Schaaf en Henk Schievink hebben in 2009 de krachten gebundeld onder de nieuwe naam VANDERSCHAAF&SCHIEVINK. Voorheen als vennoten werkzaam binnen SBW Makelaars, nu met een geheel nieuwe en frisse aanpak actief binnen een nieuw bedrijf. Gewoon vanuit dezelfde kantoren in Kollum en Buitenpost, maar wel met nieuw elan en passie voor de klant.

Douwe van der Schaaf is als woning- en bedrijfsmakelaar reeds 12 jaar actief in een groot deel van Friesland en noordwest Groningen en Henk Schievink beschikt over een jarenlange ervaring op het gebied van financiƫle dienstverlening en verzekeren. Het team van VANDERSCHAAF&SCHIEVINK bestaat verder uit Jan de Graaf, eveneens met jarenlange ervaring in de makelaardij en Ralph Schaap, nieuw als makelaar en assurantie-adviseur.

Als team willen wij u als klant een kwalitatief hoogwaardig, eerlijk en integer advies geven op het gebied van wonen, taxeren, verzekeren, hypotheken en alles wat daarmee te maken heeft. Wij beschikken over alle vereiste vakdiploma's (gecertificeerde makelaars, erkend hypotheekadviseur) en zijn lid van de Vereniging Bemiddeling Onroerend Goed. Bij ons geen doorkiesnummers, keuzemenu's of wachttijden, maar DIRECTE en PERSOONLIJKE dienstverlening!