Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Saelmans Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartOnzelievevrouwestraat 2 
6004 AC  Weert
Telefoon0495533893
Fax0495544305
Websitewww.saelmans.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (1)
Snelheid (1)
Prijs-kwaliteitverhouding (1)
Rob van Neeritter 2 december 2018
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: ja (verkoop)
Adres woning: Driessensstraat 5
We hebben zeer slechte ervaringen met Saelmans makelaardij. We zijn door een vlot gebekte makelaar over de streep getrokken om hen de opdracht te geven en al vanaf het begin waren er communicatieproblemen. We hebben overwogen de opdracht in te trekken maar daar vanaf gezien na een gesprek vol mooie praatjes en mooie beloften. Nadat we naar het buitenland waren verhuisd en het huis leeg te koop stond was het huilen met de pet op voor wat betreft communicatie en nakomen van afspraken. JUIST als je in het buitenland woont is communicatie van levensbelang. Na elke bezichtiging moesten we er zelf achteraan om een terugkoppeling te krijgen en simpele afspraken als ons vooraf per email inlichten als een bezichtiging was gepland werden niet nagekomen. Een dieptepunt was dat de makelaar aanbood controles uit te voeren en waar nodig actie te ondernemen om huis en tuin "klaar voor de winter" te maken. We hebben uitgebreide instructies gestuurd over wat te checken en wat te doen en kregen de terugkoppeling dat alles ok was. Midden in de winter bleek ineens een waterleiding gesprongen en na een hoop onaangenaam heen en weer gemail bleek dat ze alleen maar een beetje rond hadden gekeken en totaal niets met de instructies hadden gedaan. Terwijl ze het notabene zelf hadden aangeboden. Helemaal fraai werd het toen we al onze grieven nog eens op een rij zetten en daarbij ook de directie van Saelmans Makelaardij op de cc zetten. In plaats van ons te antwoorden stuurde de directeur een email naar de makelaar met ons per ongeluk op de CC. "Wie zijn dit? Graag uit de wereld helpen". We hebben de directie daarna rechtstreeks gemaild maar nooit antwoord gehad. We hebben de directie geprobeerd telefonisch te spreken te krijgen, maar dat is niet gelukt. Zelfs een terugbel-afspraak die gemaakt was met de directiesecretaresse werd niet nagekomen. Een zeer arrogante houding van de directie dus. Vervolgens hebben we onze klacht neergelegd bij de afdeling consumentenvoorlichting van de NVM. Die hebben hem doorgestuurd naar Saelmans Makelaardij met het verzoek te reageren. Helaas was het beneden de stand van Saelmans Makelaardij om op een verzoek van de eigen branchevereniging te reageren. Uiteindelijk hebben we een klacht ingediend bij de Raad van Toezicht van de NVM. Die was gelukkig eerlijk genoeg om te erkennen dat het gedrag van Saelmans Makelaardij onacceptabel was en heeft Saelmans Makelaardij daarom berispt. Een absolute afrader.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Onze afdeling woningmakelaardij is na 30 jaar uitgegroeid tot een brede en hoogwaardige dienstverlening. Door de jarenlange ervaring, een professionele organisatie en een geavanceerde databank zijn wij in staat vraag en aanbod naadloos op elkaar aan te laten sluiten. Hierdoor kunnen wij op alle fronten voldoen aan uw persoonlijke wensen. Naast ons hoofdkantoor komen vraag en aanbod via onze met regelmaat bemande etalages in hartje centrum Weert en Nederweert tot elkaar.
Of het nu gaat om bestaande bouw of nieuwbouw, ons enige doel is samen met u een oplossing te vinden, waarbij optimaal wooncomfort centraal staat.
Naast het grote en gevarieerde woningaanbod (gemiddelde 80-100 aanbiedingen) in bestaande bouw maar ook nieuwbouw kunnen wij ook bij uw aankoop, via andere makelaars of particulieren, uw belangen perfect dienen. "Neem uw eigen makelaar mee" is een veel gevraagde en gewaardeerde dienst binnen ons kantoor. Wij informeren u graag vrijblijvend over onze aanpak passend bij uw persoonlijke situatie.
Maak een afspraak met een van onze woningmakelaars: woningmakelaardij@saelmans.nl