Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

RVT Makelaar Amersfoort

Contactgegevens

AdresToon op kaartGrote Sint Janstraat 2A
3811 HX  Amersfoort
Websitewww.resultaat-makelaar.nl/
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingVastgoedPRO
De courtage is afhankelijk van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke aankoopprijs. Wij brengen € 225,- (excl. 19% btw) voor de taxatie en verder alleen 9% van het verschil tussen de vraagprijs en de uiteindelijke uitonderhandelde aankoopprijs in rekening. Met deze manier van aankoopbegeleiding weet u zeker dat wij de laagst mogelijke aankoopprijs uitonderhandelen, immers hoe lager de aankoopprijs hoe hoger onze courtage.

Dé Aankoopmakelaars

Sinds iedereen vrijuit op internet in het aanbod van woningen kan duiken, is het verleidelijk om zónder makelaar te kopen. En waarom niet?!

* Zolang je tenminste een bouwtechnisch expert bent.
* Én verstand hebt van notariële kwesties. - Én een ijzersterke onderhandelaar bent.
* Én een psycholoog.
* Én alles weet van contracten.
* Én zeeën van tijd heeft om het aankooptraject in goede banen te leiden.
* En vooral niet emotioneel betrokken bent bij de koop....

Als je een woning koopt zonder enige emotie, is het onwaarschijnlijk dat je er ooit gelukkig zult worden. Per slot van rekening lééf je daar straks. Daarom doe je er goed aan bij de aankoop een deskundige makelaar in te schakelen. Die neemt u een heleboel rompslomp uit handen. Je weet zéker dat u een kwalitatief goede woning koopt. Uiteindelijk ben je een stuk voordeliger uit, want de aankoopcourtage van Bomhof & Griensven haal je er dubbel en dwars uit. Én je kunt je alvast onbekommerd verheugen op je droomwoning, zonder dat je met gretigheid de verkopende partij al te zeer in de kaart speelt.

Onderhandelen is een vak apart. Je kunt best door een glad verkooppraatje heen prikken, maar er komt méér bij kijken. Wat is een reële prijs voor die woning in die straat op dit moment? Hoe moet je de vraagprijs interpreteren? Waar wil men op uit komen? Wat houdt dat in voor je eerste bod? Waneer is het moment om voet bij stuk te houden? Een professional staat daar echt anders in dan u als koper. Zakelijker, standvastiger.... soms ook brutaler.

Maar onze experts doen nog veel méér voor jouw. Ze hebben toegang tot alle actuele bestanden met te koop-woningen. Tot alle kadastrale gegevens. Ze helpen je een voorlopig koopcontract op te stellen ....met de juiste bepalingen! Ze vinden voor jouw de juiste notaris, weten wat je het beste kunt doen bij het overnemen van bijvoorbeeld vloerbekleding en zonwering, controleren samen met jouw de woning bij de oplevering....

Je eigen makelaar is een professional die de koop van A tot Z deskundig en oprecht begeleidt.

Ons werkgebied is: Amersfoort, Hoevelaken, Soest, Soesterberg, Leusden, Achterveld, Nijkerk, Nijkerkerveen, Hooglanderveen, Maarn, Terschuur, Zwartebroek, Voorthuizen, Barneveld, Woudenberg en Baarn.