Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Ruyssenaars Makelaardij o.g. B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartVinkenlaan 1 
3722 AH  Bilthoven
Telefoon0302282387
Fax0302282374
Websitewww.ruyssenaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Wij zijn een dynamisch professioneel kantoor op het gebied van de zakelijke dienstverlening.
Ons hechte team staat garant voor een optimale service en een klantvriendelijke benadering. Ons NVM-makelaarskantoor is gestart op de gedachte dat een koper van een woning het verdient een specialist in te schakelen die zich alleen bezig houdt met de verkoop of aankoop van zijn pand.

Wij hebben de tijd om ons bezig te houden met de aankoopopdrachten die ons zijn toevertrouwd. Deze tijd vinden wij omdat wij ons niet bezig hoeven te houden met het afsluiten van de hypotheek van verkoper X. Deze tijd vinden wij ook doordat wij ons niet hoeven bezig te houden met de verzekeringen van koper Y. Díe zaken worden door derden afgehandeld; ook door specialisten.

Het kan naar onze mening de kwaliteit slechts ten goede komen als een specialist zich met uw toekomstige woning bezighoudt.

Waarom Ruyssenaars Makelaardij o/g?
Vanaf het moment dat u ons belt of bezoekt tot het ‘moment-surpreme’ dat u uw sleutel ontvangt zijn wij goede kennissen geworden. Bemiddeling zien wij niet louter als verkopen maar als een zeer persoonlijk proces van oriëntatie, inleving, vertrouwen, meedenken en meeleven. Samen op zoek, gestuurd door onze marktkennis en middelen, waarbij integriteit ons sleutelwoord vormt tot uw sleutel…