Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Rodenburg Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartKeizerstraat 39
7411 HE  Deventer
Telefoon0570686868
Fax0570649227
Websitewww.rodenburg.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Rodenburg Makelaars, dynamisch tot uw dienst …

Op zoek naar een woning? Vraag naar onze scherpe aankooptarieven!

Rodenburg Makelaars behoort tot de grootste zelfstandige NVM-kantoren in de Stedendriehoek. Met twee vestigingen in Apeldoorn en één in Deventer bieden wij een compleet dienstenaanbod: als ervaren makelaars in particulier en bedrijfsmatig onroerend goed en als onafhankelijk adviseur in de financiële dienstverlening waaronder hypotheken, pensioenen en beleggingen. Tevens zijn wij gespecialiseerd in de beleggingsmakelaardij, taxaties en vastgoedconsultancy. Maandelijks verschijnt ons ‘Woningmagazine’ en eens per kwartaal geven wij het zakelijk blad ‘Object’ uit.

Zojuist heeft u op Funda wellicht uw ideale woonhuis gevonden. Rodenburg Makelaars kan u bij de specifieke aankoop van deze woning begeleiden. Deze begeleiding is inclusief een onafhankelijke bouwkundige keuring. Voor deze begeleiding betaald u een scherp (laag) tarief. Zo koopt u met een gerust hart deze woning zonder risico.

Onze dienstverlening staat voor advies en ondersteuning bij de stappen die iemand tijdens zijn of haar levensloop maakt. Wij streven met onze activiteiten naar optimale kwaliteit met persoonlijke betrokkenheid en inzet als basis voor een slagvaardige aanpak.

Rodenburg Makelaars heeft in samenwerking met Rodenburg Financieel Adviseurs en een aantal geldverstrekkers een nieuw product ontwikkeld voor starters op de woningmarkt. Dit product is de StartBox. Surf snel naar www.startbox.info en bekijk wat uw mogelijkheden zijn!!!