Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Janssen Steijlen Lommers Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartDorpstraat 141 
5504 HD  Veldhoven
Telefoon0402954678
Fax0402954679
Websitewww.lommersmakelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Franchise organisatieRob Lommers
Wie zijn wij? Janssen Steijlen Lommers Makelaars is gevestigd aan een doorgaande weg in het centrum van Veldhoven. Vanuit dit kantoor staat een enthousiast team klaar om de woonconsument in Veldhoven, Eindhoven (Strijp) en Waalre van dienst te zijn met een actieve en persoonlijke wijze van dienstverlening. Janssen Steijlen Lommers Makelaars maakt onderdeel uit van de Lommers Makelaarsorganisatie. Lommers Makelaarskantoren zijn zelfstandige vestigingen, allen aangesloten bij de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). De Lommers Makelaars richten zich vooral op het, op een persoonlijke, actieve en deskundige manier begeleiden bij verkoop en aankoop van woonhuizen en het uitvoeren van taxaties van woonhuizen en bedrijfsobjecten. De makelaar die méér in huis heeft. De Lommers Makelaarsorganisatie heeft niet alleen meer huizen, en meer specialismen in huis, zij maakt tevens optimaal gebruik van haar Lommers Makelaarskantoren in de regio om uw woning te verkopen. Denkt u hierbij onder andere aan gezamenlijke opvallende advertenties. Uw woning presenteren wij tevens op de best bezochte huizensite van Nederland: www.funda.nl. Deze website is exclusief voor NVM makelaars. Ook zal uw woning op de goed bezochte website www.lommersmakelaars.nl komen te staan. Uw woning presenteren wij ook op alle Lommers kantoren en in diverse etalages in de regio. Met de inzet van bovengenoemde verkoopinstrumenten komt uw woning onder de aandacht van potentiële kopers. Maar wij doen graag een stap extra om uw woning te verkopen. Een potentiële koper wil ook graag goed geïnformeerd worden. Daarbij is persoonlijke aandacht en deskundige informatieverstrekking van belang. Daarom nemen wij de tijd voor de woningzoekenden op het moment dat zij zich bij ons inschrijven of uw woning gaan bezichtigen. Tevens besteden wij extra aandacht en zorg aan de verkoopbrochure van uw woning. Ook vinden wij het erg belangrijk om u persoonlijk op de hoogte te houden van de ontwikkelingen tijdens het verkoopproces. Kortom, wij bieden dé toegevoegde waarde bij de verkoop van uw woning en staan garant voor deze meerwaarde. Wij durven dan ook risico te dragen voor elke opdracht tot dienstverlening en hanteren derhalve geen intrekkingskosten (no cure no pay).
Waarvoor kunt u bij ons terecht?
Woningzoekenden. U kunt zich bij ons kosteloos en vrijblijvend inschrijven voor een periode van 3 maanden. U ontvangt vervolgens het actuele woningaanbod van onze kantoren dat past binnen uw vooraf opgegeven woonwensen. U kunt de inschrijving steeds opnieuw verlengen.
Vrijblijvende waardebepaling. Verkoopplannen? Bij ons is een waardebepaling van uw woning altijd vrijblijvend en kosteloos.
Te koop. Indien u naar aanleiding van de vrijblijvende waardebepaling kiest om gebruik te maken van onze diensten, treffen wij naar aanleiding van een 2e gesprek met u de voorbereidingen om uw woning onder de aandacht te brengen van potentiële kopers. Tijdens de verkoop begeleiden wij u tot en met de uiteindelijke overdracht bij de notaris. Door de inzet van de door u en uw NVM-makelaar geselecteerde verkoopinstrumenten streven wij ernaar om de voor u qua prijs, voorwaarden en beleving optimale verkoop te sluiten.
Taxatie. Wanneer u een onroerende zaak gekocht heeft krijgt u meestal te maken met een taxatierapport ten behoeve van de financiering. Van een taxatierapport kan dus veel afhangen. Onze NVM-makelaars zijn allen taxateur en uitstekend opgeleid. Wij verzorgen taxatierapporten voor diverse doeleinden. Tevens aangesloten bij het validatie instituut NWWI.
Aankoopbemiddeling. Op zoek naar een woning? Heeft u er dan al eens aan gedacht een makelaar in te schakelen bij het kopen van uw droomhuis? Wij begeleiden u op maat bij het aankoopproces van uw nieuwe woning.
Te huur. Huurders gezocht? Wij voorzien u als particuliere of bedrijfsmatige verhuurder graag van een helder en deskundig advies en gaan voor u opzoek in ons uitgebreide relatienetwerk naar potentiële huurders. Tevens verzorgen wij in overleg met u de verhuurcontracten en de administratieve afhandeling.
Nieuwbouw. Door onze expertise, kennis van de lokale- en regionale woningmarkten en gevoel voor actuele woonbehoeften zijn wij een uitstekende partner tussen projectontwikkeling en marktbewerking. Op basis van marktonderzoeken en prijsonderbouwingen wordt de haalbaarheid van nieuwbouwprojecten helder in kaart gebracht. Uw nieuwbouwprojecten zetten wij vervolgens uitstekend in de markt met behulp van onze verkoopinstrumenten en de actieve samenwerking tussen de diverse Lommers Makelaarskantoren