Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Rigter Makelaars B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartLeestraat 31 A
3743 EH  Baarn
Telefoon0355415000
Fax0355431090
Websitewww.rigter.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
ONS KANTOOR IS GEOPEND:

Maandag t/m vrijdag
van 9.00 uur tot 12.30 uur en
van 13.30 uur tot 17.30 uur.

Zaterdag
van 10.00 uur tot 13.00 uur.


ALGEMENE INFORMATIE RIGTER MAKELAARS


AAN EN VERKOOP
Rigter Makelaars investeert graag in een duurzame relatie.

Het kopen of verkopen van een woning staat hoog op de ranglijst van meest emotionele gebeurtenissen in een mensenleven. Juist in die fase leert u uw makelaar kennen. Is hij werkelijk in staat zich in uw persoonlijke situatie en wensen in te leven? Kan hij, ondanks zijn ervaring en deskundigheid, toch uw gelijkwaardige gesprekspartner zijn? In dit verband heeft het team van Rigter Makelaars u veel te bieden. Binnen een informele sfeer heeft u altijd rechtstreeks contact met een van de (beëdigd) makelaars; Frank van Beek of Kees Rigter. Hij wordt uw persoonlijk adviseur, doet scherp zaken voor u en beoordeelt uw belangen vooral op de lange termijn.


KOSTELOOS WAARDE-ADVIES
Inzicht in de waarde van de eigen woning

Overweegt u de eventuele verkoop van uw woning dan kunt u gebruik maken van ons kosteloos waarde-advies. Het inzicht in de waarde van de eigen woning is immers een vereiste wanneer u uw financiële mogelijkheden goed wilt kunnen inschatten. Juist wanneer u nog niet definitief heeft besloten om uw woning in de verkoop te brengen, denken wij graag met u mee. Wij vinden het vanzelfsprekend dat dit kosteloos en vrijblijvend gebeurt. Maakt u dus gerust een afspraak voor een oriënterend gesprek bij u thuis of op ons kantoor in het Oude koetshuis aan de Leestraat 31a te Baarn.


HYPOTHEEKBEMIDDELING
De erkende hypotheekadviseur van Rigter Makelaars staat u graag terzijde.

Als makelaars zijn wij nauw betrokken bij de financiering van onroerend goed. Wij weten uit ervaring dat de keuze uit de inmiddels 550 hypotheekvarianten om deskundig advies vraagt. De juiste keuze hoort immers ook op de lange termijn optimaal aan te sluiten bij uw financiële planning. Er zal dus ook een verantwoorde inschatting gemaakt moeten worden van de ontwikkeling van uw inkomen en uitgavenpatroon in de toekomst. Om u terzake optimaal te kunnen adviseren verwijzen wij u graag naar onze door de Stichting Erkenningsregeling Hypotheekadviseurs officieel erkende hypo-theekadviseur. Hij neemt de tijd om u aan de hand van uw persoonlijke situatie te adviseren. Dit advies is vrijblijvend en kosteloos. Wij maken graag een afspraak voor een oriënterend gesprek met onze adviseur.


BEURS VAN GOOISCHE MAKELAARS
Ons lidmaatschap kan veel voor u betekenen!

Rigter Makelaars is lid van de Beurs van Gooise Makelaars BGM. Deze beurs vormt een hecht netwerk tussen een aantal NVM-makelaars uit het Gooi en en-kele aangrenzende gemeenten. Binnen dit netwerk komen de door ons in de verkoop genomen woningen extra onder de aandacht bij de woningzoekenden van uit het Gooi. Door de leden van de Gooise Beurs wordt ondermeer een eigen woninggids uitgebracht. Met regelmaat blijkt dat Baarnse woningen in met name het hogere prijssegment uiteindelijk verkocht worden aan gegadigden die zich aanvankelijk vooral op het Gooi oriënteerden. Het spreekt voor zich dat de extra aandacht vanuit deze exclusieve doelgroep positief van invloed kan zijn bij het realiseren van een optimale verkoopopbrengst. Op deze wijze funktioneert de Beurs van Gooise Makelaars als een belangrijk verkoopinstrument. Ook bij aan-koop biedt de Gooise Beurs voordelen; dankzij dit aktieve netwerk kunnen wij u bij voorrang informeren over het aktuele woningaanbod. Wij zijn graag bereid e.e.a. persoonlijk aan u toe te lichten.


TAXATIES
Rigter Makelaars waardeert uw onroerend goed.

De taxatie van onroerend goed vraagt om gedegen marktkennis: de waarde van uw woonhuis of bedrijfspand ontwikkelt zich immers voortdurend op basis van de schommelingen binnen de snel bewegende onroerend-goed-markt. Of het nu gaat om de waardebepaling in verband met aankoop, verkoop, verbouwing of het bepalen van de overwaarde: Rigter Makelaars verzorgt binnen 5 werkdagen het passende NVM-taxatierapport.