Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Rietveld ERA Makelaars o.g.

Contactgegevens

AdresToon op kaartOslostraat 57 
1334 CB  Almere
Telefoon0365490220
Fax0365490242
Websitewww.era.nl/rietveld
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 2 beoordelingen):
Klantvriendelijkheid (5,5)
Snelheid (5)
Prijs-kwaliteitverhouding (4,5)
jacqueline zorge20 oktober 2011
Klantvriendelijkheid: (10)Snelheid: (9)Prijs-kwaliteitverhouding: (9)
Klant geweest: ja (aankoop)
Adres woning: von weberstraat 2
Prima service, goed werk geleverd.
zevenhoven 7 april 2009
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (0)
Klant geweest: onbekend
Hij noemt zich makelaar,ik heb nog nooit van mijn leven te maken gehad met zo,n waardeloze vent,raad dan ook iedereen in Almere af deze man in de arm te nemen

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Rietveld ERA makelaars HILVERSUM, in het Gooi gestart in 2001, heeft bewust gekozen voor een persoonlijke aanpak; Korte lijnen, dus een klein en hecht team om u zo goed mogelijk te begeleiden bij uw aan- en/of verkoop en u alle rompslomp uit handen te nemen.

De binnendienst wordt full-time bezet door Sabine Schultze Kool die volledig op de hoogte is van de stand van zaken rond uw opdracht of u hierover binnen enkele minuten kan informeren. Mede hierdoor zult u, als cliënt van ons kantoor, zich snel bij ons ‘thuis’ voelen.

Voor de buitendienst krijgt u te maken met onze makelaar / taxateur Arjen van der Burg die inmiddels ruim 18 jaar ervaring heeft in de Gooise NVM makelaardij. In de praktijk betekent dit dat Arjen niet alleen bij u langs komt voor een verkoopadvies maar ook voor de opname van uw woning (bij verkoop) en voor alle bezichtigingen. Ook de onderhandelingen bij aan- en verkoop worden door hem verzorgd. Bij ons doet dus niet een assistent of collega die het dossier niet kent de bezichtigingen en/of onderhandelingen.

Onze sterke punten op een rij…

VERKOOP:
Wij hebben een duidelijk en helder verkoop pakket samengesteld, waardoor wij uw huis succesvol kunnen verkopen tegen een vooraf bekend tarief; Dus geen torenhoge bijkomende en onverwachte kosten achteraf! Onze verkoop dienst is op basis van ‘NO CURE, NO PAY’

AANKOOP:
Een volledige aankoopbegeleiding, maar ook deeldiensten behoren tot de mogelijkheden. Zie hiervoor onze algemene pagina onder de kop ‘aankoop’.

TAXATIES:
Na de woningopnamen heeft u het rapport, indien gewenst, binnen 2 x 24 uur in huis. Bel ons kantoor voor onze interessante en vaste taxatietarieven!

OPEN HUIZEN ROUTE:
3 maal per jaar organiseren wij een landelijke Open Huizen Route (OHR). Kijk voor een uitgebreide uitleg op de algemene pagina onder de kop “Onze Diensten”. Indien uw huis bij ons in de verkoop staat heeft u de mogelijkheid aan deze landelijke OHR deel te nemen!

ERA VOOR MIJ ACCOUNT:
Als cliënt van ons kanoor beschikt u over een alleen voor u toegankelijk gedeelte van de ERA site, waarop u volledig op de hoogte wordt gehouden van het wel en wee rond de verkoop van uw huis. De geplande advertenties worden overzichtelijk weergegeven maar ook alle bezichtigingen en een kort bezichtigingsverslag van de makelaar treft u o.a. hier aan.

DIGITALE VERKOOPBROCHURES:
Van ieder huis dat wij in de verkoop hebben maken wij uiteraard een uitgebreide verkoopbrochure; De inhoud van deze brochure zetten wij tevens op internet als digitale brochure. Op deze manier kunnen potentiële kopers deze ook ’s avonds en in het weekend opvragen en uitprinten.