Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

UNICUS Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartNieuwstraat 30
8061 HB  Hasselt
Telefoon038-4774100
Fax038-8450104
Websitewww.unicus.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingVBO
UNICUS Makelaardij met vestigingen in Hasselt en Oldemarkt is een jong en actief makelaarskantoor dat service hoog in het vaandel heeft staan. Klantvriendelijkheid en service zit ons in de genen en is de basis voor ons succes. En met service bedoelen we niet de service waar wel iedereen het over heeft maar waar u als klant nooit iets van merkt. Wij bieden de service die vroeger heel gewoon was.
UNICUS Makelaardij stelt zich namelijk op het standpunt dat een woning alleen vlot en voor een goede prijs verkocht kan worden als er vertrouwen is tussen de opdrachtgever en de makelaar. Dit vertrouwen is gebaseerd op heldere en duidelijke afspraken en het nakomen daarvan. Dat vereist eerlijk handelen en een no-nonsense aanpak.

Taxaties worden uitgevoerd door onze VastgoedCert gecertificeerde taxateur. Taxatierapporten voldoen aan de hoogste eisen en worden door alle geldverstrekkers geaccepteerd.

Neem de proef op de som en bel ons:: 038-4774100.

UNICUS Makelaardij werkt op basis van de VBO leveringsvoorwaarden die uniek zijn in de wereld van het onroerend goed. Het VBO is aangesloten bij de Stichting Geschillencommissies voor Consumentenzaken. Deze leveringsvoorwaarden zijn tot stand gekomen in nauw overleg met o.a. de Consumentenbond en Vereniging Eigen Huis. Dit biedt voor onze opdrachtgevers optimale zekerheid dat u met een betrouwbare partner te maken heeft.
Uiteraard werkt UNICUS Makelaardij op basis van no cure, no pay. Dat betekent dat wij alleen courtagekosten in rekening brengen als de woning daadwerkelijk is verkocht. Wij kennen geen contracten voor onbepaalde tijd of afkoopsommen. Een overeenkomst met ons is op ieder moment, kosteloos op te zeggen. Wij verplichten u tot niets.
Wij vinden dat onze aanpak en service u voldoende vertrouwen moet geven de verkoop of aankoop van uw woning in onze handen te leggen. Van onze kant zullen we er alles aan doen dat doel te bereiken. Omdat ook wij baat hebben bij een succesvolle transactie lopen uw en onze belangen parallel. En dat merkt u!!!!

Kort even alle voordelen op een rijtje:
• Uniek in service en kwaliteit
• Uniek: heldere en duidelijke aanpak
• Uniek: geen resultaat, dan ook geen kosten
• Uniek: geen overeenkomsten voor onbepaalde duur
• Uniek: geen intrekkingskosten
• Uniek: de overeenkomst is op ieder moment, kosteloos op te zeggen
• Uniek: optimaal gebruik van de moderne middelen om uw woning vlot te verkopen
• Uniek: gratis waardebepaling en advies
• Uniek: in marktbewerking (marketing)
• Uniek: flexibele werktijden (78 uur per week)
• Uniek: complete dienstverlening inclusief financieel advies.