Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Reinerie Garantiemakelaars IJsselstein

Contactgegevens

AdresToon op kaartBoogstede 1
3431 HH  Nieuwegein
Telefoon030 607 6060
Fax030 607 6061
Websitewww.garantiemakelaars.nl/reinerie-nieuwegein
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Franchise organisatieGarantiemakelaars
Reinerie Garantiemakelaars: een makelaar met drie unieke garanties

Al ruim twintig jaar is Reinerie Garantiemakelaars met vier vestigingen in de regio Utrecht actief op het gebied van aan- en verkoop van woningen, taxaties, nieuwbouw, hypotheken, assurantiën en bedrijfsonroerend goed. Reinerie Garantiemakelaars is aangesloten bij de NVM en bij Garantiemakelaars.

Wij zijn als makelaar uniek aangezien wij garantie geven op de dienstverlening. Wij zeggen wat wij doen en doen wat is afgesproken. Daardoor bent u gegarandeerd tevreden! Wij bieden u drie garanties:

Gegarandeerd (ver)kopen
Garantiemakelaars zijn goed opgeleid om u de beste prestatie te kunnen garanderen. Wilt u een huis kopen? Dan garanderen wij u dat u de juiste woning koopt tegen de juiste prijs. Verkopen? Bij Garantiemakelaars wordt uw huis gegarandeerd verkocht. In vergelijking met de gemiddelde makelaar weten Garantiemakelaars een hogere verkoopprijs te behalen. Uw huis is bovendien sneller verkocht.

Gegarandeerde kwaliteit
Garantiemakelaars garanderen u kwaliteit van dienstverlening. Wij besteden veel tijd aan vooronderzoek. Voordat wij uw huis te koop aanbieden of voordat wij gaan onderhandelen over de aankoop van een huis, zijn het bestemmingsplan en de kadastrale gegevens onderzocht. Daarnaast kunt u uw woning altijd bouwtechnisch laten keuren.
Vorig jaar hebben de klanten van Reinerie Garantiemakelaars de dienstverlening gewaardeerd met een 8,5. In dit jaarlijkse klanttevredenheidsonderzoek werd met name ons enthousiasme, de persoonlijke aandacht en de deskundigheid van de medewerkers geroemd.

Gegarandeerd goed wonen
Garantiemakelaars biedt u meer zekerheden. Zo werkt Reinerie Garantiemakelaars onder één dak samen met het Nationale HypotheekHuis en AssurantieNed. De hypotheekadviseurs kunnen u voorzien van een op maat gemaakt hypotheekadvies. Zo krijgt u een indicatie wat u kunt lenen, wat uw hypotheekmogelijkheden zijn en welke maandlasten hier bij horen. De assurantieadviseurs van AssurantieNed nemen vervolgens uw verzekeringen onder de loep zodat u voorzien bent van een compleet en goed geprijsd verzekeringspakket.

Al met al zorgt onze complete en deskundige dienstverlening voor een optimaal woongenot. En dat is belangrijk. De keuze is aan u.

Wij zijn u graag van dienst!