Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Plomp makelaars & taxateurs o.g.

Contactgegevens

AdresToon op kaartRemiseweg 2
3438 LB  Nieuwegein
Telefoon0306008735
Fax0306008731
Websitewww.plompmakelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Plomp makelaars & taxateurs o.g. is een makelaarskantoor dat is gespecialiseerd in het bemiddelen bij AANKOOP en VERKOOP van onroerend goed. Wij onderscheiden ons door de persoonsgerichte werkwijze.

Bij de verkoop van uw woning zorgen wij dat ons enthousiasme samen met onze marktkennis leidt tot een gewenst verkooptraject......
Nadat al het voorbereidend werk is gedaan, brengen wij uw woning onder de aandacht bij de collega makelaars en de woningzoekers die op de markt aanwezig zijn.
Hierbij gaan wij als volgt te werk:
* Maken van foto's
* Vervaardigen van de informatiebrochure
* Melden van de woning bij de collega-makelaars
* Plaatsen van uw woning op de volgende internetsites:
- www.funda.nl
- www.plompmakelaars.nl
* Plaatsen van een te-koop-bord
* Een presentatie in onze etalage aan de Remiseweg en op City Plaza
* Mailing in uw straat

No cure, no pay
Bij de verkoop van uw woning hanteren wij overigens het principe no cure, no pay. Dat betekent in geval wij er niet in slagen een koop of verkoop te realiseren, u geen kosten in rekening worden gebracht.

Service van de zaak
Plomp makelaars is altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van makelaardij en wetgeving. Zo kunnen wij u naast de aan- of verkoop, goed adviseren over alle zaken waarmee u te maken krijgt. En daar betaalt u niets voor, dat is service van onze zaak!

Andere disciplines
Naast makelaardij heeft Plomp makelaars sinds 1890 ervaring in grondverwerving, planschadebeoordeling, taxaties en onteigeningszaken, in opdracht van overheden en bedrijven, maar ook veel particulieren.
Daarnaast worden wij regelmatig geraadpleegd voor bedrijfsadviezen op het gebied van onroerend goed of om te fungeren als sparringpartner tussen overheid en particulier.
Bij onteigeningen zijn wij thuis in het totale proces van schadebeoordelingen, zoals vermogenschade, inkomensschade en bijkomende schade.

Bent u op zoek naar de ideale woning? Maar weet u niet waar u moet beginnen of hoe u het moet aanpakken? Wij zijn u graag van dienst.
Plomp makelaars is specialist in het begeleiden bij de aankoop van woningen. Wij kennen de markt, kunnen u kosten besparen en u met raad en vooral daad terzijde bijstaan bij het vinden van uw nieuwe thuis. Ook helpen wij u bij de administratieve en financiƫle procedures die voorafgaan aan de uiteindelijke aankoop.

Vanzelfsprekend zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen, de NVM.

Wilt u meer weten over wat wij als aankopend of verkopend NVM-makelaar voor u kunnen betekenen: kijk op www.plompmakelaars.nl