Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Pillen Makelaardij en Assurantiën

Contactgegevens

AdresToon op kaartDijkstraat 20 
7131 DN  Lichtenvoorde
Telefoon0544375040
Fax0544372585
Websitewww.pillenmakelaars.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Na een korte of misschien wel lange zoektocht heeft u uw droomhuis gevonden. En nu? Hoe is de bouwtechnische staat, is de vraagprijs een koopprijs of zijn er onderhandelingsmogelijkheden.
Hoe komt u daar achter en wat is een zinvol openingsbod. Jammer als u te hoog begint. Biedt u te laag dan zal de verkopende partij er niet op ingaan waardoor uw onderhandelingspositie verslechtert. En als u heeft gekocht, wie controleert de koopovereenkomst op mogelijke valkuilen?

U begrijpt het al, niet iedereen is in de wieg gelegd om goed te onderhandelen en zo de bodemprijs boven tafel te krijgen. Ook is het niet vreemd dat u eigenlijk niets met alle juridische regeltjes rond onroerend goed te maken wilt hebben. U wilt uw droomhuis voor een marktconforme prijs en daarna plezierig wonen…en de rest is voor u bijzaak.
Bij de aankoop van een woning kunt u zich laten begeleiden door een makelaar. Als u met Pillen makelaars in zee gaat, weet u dat uw zaken uitstekend worden behartigd. Onze makelaars zijn deskundig, betrouwbaar en door de zeer persoonlijke benadering hebben zij altijd oog voor uw specifieke situatie. Onze makelaars zijn dan ook een prettige partner tijdens het aankooptraject.

Werkzaamheden op maat.

Steeds vaker merken we dat de woningkoper maatwerk wil bij de aankoop van een woning. De één wil graag volledige begeleiding, de ander kan gewoon een aantal zaken zelf. Onze makelaars kunnen iedereen van dienst zijn en spreken haarfijn af welke werkzaamheden wel en welke werkzaamheden niet door de makelaar worden uitgevoerd. Vanzelfsprekend weet u vooraf ook wat een en ander gaat kosten.

Neemt u voor meer informatie over onze aankoop begeleiding of voor onze aankoopbrochure gerust contact met ons op.

Wij zijn u graag van dienst.