Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Secondhome Invest

Contactgegevens

AdresToon op kaartPuttershof 8
7071 HJ  Ulft
Telefoon0315640330
Fax0315640445
Websitewww.secondhomeinvest.eu
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

Wij zijn Makelaar, projectontwikkelaar en bouwer. Onze activiteiten concentreren zich op Gazipasa/Alanya het mooiste deel van de Turkse Riviëra. Wij bouwen luxe Villa’s, mooie huizen en betaalbare appartementen altijd met zeezicht.

Second Home Invest Ltd is actief in Turkije sinds 1986 als makelaar, sinds 2001 projectontwikkelaar. Second Home Invest is ontstaan uit Gazipasa Emlak en het Turkey Trade & Investment Ltd. Dit was één van de eerste investeringsmaatschappijen die zich exclusief op Gazipasa richtte. Al sinds 2001 is daardoor aanzienlijk gebouwd. Second Home Invest is daarmee dé ideale intermediair tussen investeringskansen in Gazipasa enerzijds, en financiële bronnen in Nederland anderzijds.

Goede lokale kennis.
De kracht van Second Home Invest is dat het vanuit beide landen opereert. Daardoor heeft ze een uitstekende kennis van het gebied en inmiddels een goed netwerk kunnen opbouwen met zakelijke partners en lokale toeleveranciers in Gazipasa. Het gaat daarbij om partners met jaren ervaring in de bouw en kennis van vastgoed, goed voor alle denkbare expertise en knowhow op het gebied van bouwkunde, projectontwikkeling en grondfondsen aan de Turkse Riviëra.

Optimaal rendement en zekerheid.
Second Home Invest is actief voor zowel institutionele als particuliere investeerders. Voor beide doelgroepen geldt echter één heldere missie: het halen van een optimaal rendement met een maximale zekerheid. Dit geldt voor onze beide hoofdactiviteiten, projectontwikkeling en het opzetten van grondfondsen.

Projectontwikkeling
Second Home Invest koppelt Europese kennis, normen en kwaliteitsstandaarden aan de beste Turkse locaties. Het begeeft zich in het topsegment van hoogwaardige kwaliteitsbouw. Daarmee neemt Second Home Invest een unieke positie in. We verzorgen het hele traject van aankoop van grond, bouw en begeleiding tot en met de oplevering en het onderhoud van de gebouwen. We ondersteunen de koper volledig bij alle formaliteiten. Ook bieden we beheersoplossingen waardoor de eigenaar na aankoop geen omkijken heeft naar bijvoorbeeld het onderhoud.

Grondfondsen
In het opzetten van grondfondsen in deze streek van Turkije is Second Home Invest een speler met een belangrijke rol. Dankzij onze lokale netwerken in en rondom Gazipasa kunnen we al in een vroegtijdig stadium de meest interessante stukken grond verwerven. De snelle economische ontwikkelingen zorgen voor een zeer grote waardestijging van de grondfondsen bij commerciële exploitatie.