Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Nijland Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartSlotlaan 94
3701 GP  Zeist
Telefoon030 6986200
Fax030 6986201
Websitewww.nijland.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Op steenworp afstand van de steden Utrecht en Amersfoort liggen temidden van uitgestrekte bossen en landerijen de fraaie dorpen Bilthoven en Zeist. Al meer dan 30 jaar is ons dynamische makelaarskantoor Nijland Makelaars actief in Bilthoven, Zeist en omgeving.

Door onze ruime ervaring, onze uitgebreide kennis en onze actieve benadering van kopers en verkopers, gecombineerd met onze persoonlijke, servicegerichte instelling zijn wij zeer succesvol gebleken. Wij zijn een groot kantoor met alle bijbehorende voordelen, maar de persoonlijke aandacht voor onze cliënten verliezen wij niet uit het oog. Wij zijn groot genoeg om u als onze cliënt te allen tijde de persoonlijke aandacht te schenken die u verdient.

Of wij u nu begeleiden bij het kopen van uw nieuwe woning of het verkopen van uw huidige woning, vanaf het eerste contact met ons kantoor merkt u dat wij u graag veel werk en zorgen uit handen nemen. Ons enthousiaste, goed opgeleide team staat u terzijde bij het nemen van één van de belangrijkste beslissingen in uw leven.

Natuurlijk zijn wij lid van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM). Ons lidmaatschap van de NVM biedt u veel voordelen. Wilt u weten welke? Kijkt u dan eens op de site van de NVM.