Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Nijdam Makelaars B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartRoderweg 17
9311 AB  Roden
Telefoon050 - 40 235 40
Fax050 - 40 235 44
Websitewww.nijdammakelaars.nl
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Graag willen wij u adviseren en begeleiden bij een succesvolle verkoop van uw woning. Vertrouwen is hierbij het uitgangspunt. Dit is bij ons niet slechts een cliché. Het vormt de basis van onze werkwijze.

Zorgvuldig opgebouwde kennis en ervaring stonden aan de basis van ons in 2006 gestarte kantoor. Wij combineren kleinschaligheid en professionaliteit. Ons makelaarskantoor is gespecialiseerd in bestaande woningen, nieuwbouwwoningen en zakelijk onroerend goed.

Nijdam Makelaars staat voor een persoonlijke en klantvriendelijke benadering. Wij zijn trots op ons vak en wij stralen uit dat wij ons werk in alle openheid en met plezier doen. U zult merken dat een goede samenwerking het gevolg is.

U bent verzekerd van een actieve en doelgerichte aanpak op basis van duidelijke afspraken. Voor u betekent dit meer zekerheid, een positiever eindresultaat en minder werk.

Nijdam Makelaars heeft zich ten doel gesteld om zich bovenal te richten op optimale tevredenheid bij haar klanten. Voorts streven wij naar een zo breed mogelijke doelgroep. De diversiteit van de bewoners in ons werkgebied sluit hier perfect op aan.

Wij onderscheiden ons van andere makelaarskantoren niet omdat we
dat willen, maar omdat we zo zijn!

Nijdam Makelaars is ook u graag van dienst.