Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

NederWoon verhuurmakelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartBrinkgreverweg 38
7413 AC  Deventer
Telefoon0570620899
Fax0570620617
Websitewww.nederwoon.nl
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 4 beoordelingen):
Klantvriendelijkheid (2,8)
Snelheid (3,8)
Prijs-kwaliteitverhouding (2,5)
Dennis30 december 2018
Klantvriendelijkheid: (3)Snelheid: (5)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: ja (opmaken verhuur contract)
Adres woning: Venlo
Nederwoon werd door verhuurder aangewezen als het bemiddeling buro alleen voor het opmaken van de administrative handelingen zoals het contract en sleutel overdracht, zo ook de eind controle van het aangebodene. Resultaat was dat er nagenoeg €200 moest worden betaald, wat volgens de wet verboden is daar Nederwoon hierin van "2 walletjes eet" en als zodanig in opdracht van de verhuurder werkt, niet ook de kosten in rekening mag brengen aan de aspirant huurder. Nederwoon heeft onder tussen een aangetekende brief en een"gewoon" verzonden brief ontvangen waarin duidelijk is aangegeven incl. wets artikelen, dat deze praktijk bij wet verboden is in Nederland, en terug betaling op zeer korte termijn vereist is. tot op heden heeft Nederwoon niet gereageerd. Ik heb zeer sterk het vermoeden dat, niet voor de eerste keer voor Nederwoon, de rechter hierin een beslissing zal moeten nemen. Nederwoon is een "verhuur makelaar", van redelijke omvang, maar blijkbaar na ondertussen tiental malen door de rechter op de vingers getikt, nog steeds oplichting praktijken ambieert, en blijkbaar niet zal afwijken van dit recalcitrant gedrag patroon. Wees gewaarschuwd.
t matthijsse27 juli 2009
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: ja (huurwoning)
Adres woning: graaf ottolaan 23
nederwoon is een echte huisjesmelker betaalt te veel en van de service zie je niks zo wachten wij al vanaf 1januari 09 op een buitentrap nu door ander appartement en zo nog veel meer klachten
Ik wil graag anoniem blijven24 juni 2009
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (6)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: ja (huur woning)
Adres woning: deventer raambuurt
Afzetters bij Nederwoon. Zij betalen geen rekening aan Essent, en weigeren iets te doen als de huurder afgesloten wordt van electra. Ze zullen er alles aan doen om een reden te vinden je borg niet terug te betalen.
de Feber27 april 2009
Klantvriendelijkheid: (6)Snelheid: (3)Prijs-kwaliteitverhouding: (7)
Klant geweest: ja
de snelheid ligt niet aan hun want er zijn natuurlijk meer huurders als woningen.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

Als je op zoek bent naar woonruimte, maak dan gebruik van de snelheid van NederWoon verhuurmakelaars.
Wij verhuren namens particuliere en institutionele beleggers, makelaars en vastgoedbeheerders woonruimte in heel Nederland. De afgelopen jaren hebben wij vele duizenden bemiddelingen gerealiseerd.

Wij hebben een groot en gevarieerd aanbod in elke prijsklasse. Van kamer tot appartement, van eengezinswoning tot woonboerderij, wij vinden snel de (gemeubileerde) woonruimte die aan je wensen voldoet.