Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Nathaly Van de Poel Makelaardij B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartAkerstraat 125 
6466 HD  Kerkrade
Telefoon0455716026
Fax0455716251
Websitewww.anewhome.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 7 beoordelingen):
Klantvriendelijkheid (3,1)
Snelheid (3,4)
Prijs-kwaliteitverhouding (4,3)
Mariet Langenveld24 maart 2017
Klantvriendelijkheid: (7)Snelheid: (3)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: ja (aankoop)
Mevrouw van de Poel was de makelaar van het pand waar ik belangstelling voor had.Na de bezichtiging 20-3-2017 heb ik meteen de vraagprijs geboden Een uur later belde mevrouw van de Poel mij op met de mededeling dat verkopers het bod accepteerde. Dezelfde middag hebben ik nog eens telefonisch contact gehad waarin Mevrouw van de Poel weer bevestigde dat verkopers het door mij uitgebrachte bod accepteerde. Tijdens dit gesprek werd afgesproken dat vrijdag 24-3-2017 de voorlopige koopovereenkomst werd getekend. Van deze afspraak kreeg ik geen bevestiging wat ik vreemd vond. Ik ben aan de slag gegaan om mijn financiele zaken te gaan regelen 23-3-2017 een dag voor de ondertekening van de voorlopige koopovereenkomst had ik de concept akte nog steeds niet ontvangen. Toen ik hierna informeerde kreeg ik van mevrouw van de Poel een vreemd verhaal te horen, er waren bij de verkopers 22-3-2017 aan de avond een mevrouw aan de deur geweest die meer bood als de vraagprijs. Ook ik werd nu in de gelegenheid gesteld om meer te bieden. Nu begrijp ik ook beter waarom ik geen afspaak bevestiging kreeg van de gemaakte afspraak voor het tekenen van de koopovereenkomst. En de dag voor ondertekening van het voorlopig koopcontract nog geen concept akte had ontvangen.
Daisy Rosaria24 maart 2017
Klantvriendelijkheid: (1)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: nee (aankoop)
Adres woning: kennedylaan145
Nathaly v/ d Poel is voor de aankopener zeer onvriendelijk en ronduit brutaal. Eerst geeft ze tot twee keer toe aan dat je het huis voor de gebodrn prijs mag kopen. Vervolgens legt ze druk op je omdat je binnen 4 dagen bij het tekenen van het voorlopig koopcontract moet kunnen aantonen dat je de hypotheek rond krijgt. Dit kost tijd maar vooral veel geld. Vervolgens laat ze 1 dag vantevoren weten, als je met veel moeite alles rond en geregeld hebt, dat de koop niet doorgaat mitst je meer biedt dan de passant die bij kopers aan de deur is geweest en overboden heeft. Ronduit schandalig en klant onvriendelijk. En niet kraaien naar de inmiddels door jou gemaakte kosten. Wel een laf stuk over overbieden op haar facebook pagina zetten om zichzelf te kunnen verantwoorden voor deze laffe daad. Geen aanrader. ! In plaats van een feestje wordt het kopen van een huis door haar onheuse bejegening een hel. Je wordt gestraft als je snel reageert en de vraagprijs biedt. Ze zegt toe om vervolgens een dag voor het tekenen van de contracten te laten afweten!!
Nicole de Graaf 8 mei 2012
Klantvriendelijkheid: (2)Snelheid: (4)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: ja (aankoop)
Adres woning: Grote Stegel 13 6471ER Eijgelshoven
Vriendelijk in het gezicht maar verder totaal geen goede service. Wist weinig achtergrond over het pand of bleek achteraf alleen maar verkeerde informatie te zijn. Veel verkeerde informatie ontvangen en bij navraag werden dingen op een typefout afgeschoven. De ketel werd verkocht als een combiketel maar er bleek geen warm watervoorziening in het huis aanwezig te zijn. Stoffen bedrading zou grotendeels vervangen zijn maar bleek achteraf maar op 1 punt vervangen te zijn. Meterkast zou met aardlekschakelaar zijn en 10 stoppen. Dit bleken achteraf maar 4 stoppen te zijn en GEEN aardlekschakelaar. In mijn ogen ga je dan behoorlijk de mist in als makelaar zijnde! Ik vind dat je uit mag gaan van de informatie die een makelaar je geeft. Je koopt immers niet iedere dag een huis! Ook verplichtte zij ons bij haar eigen adviseur te gaan. Haar letterlijke woorden waren dat als we niet naar haar adviseur gingen ze ons het huis niet ging verkopen omdat ze zekerheid wilde hebben. Hierdoor hebben wij onze eigen adviseur na een perfecte service aan de kant moeten zetten. (waarscheinlijk werkte ze op provisiebasis)! Hoor na mijn eigen ervaring veel klachten over haar. Ga zeker een klacht indienen vind het jammer dat de meeste mensen dit niet doen!
Er zijn nog 4 beoordelingen verborgen - deze beoordelingen tonen

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
A NEW HOME

Het kopen en verkopen van een huis gaat gepaard met emoties. Een nieuw huis betekent vooral een nieuw thuis. Een plek waar we onze rust en geborgenheid vinden in een hectische maatschappij. Wonen betekent ook individualiteit. Ieder heeft specifieke wensen en idee├źn hoe zijn of haar (t)huis eruit moet komen te zien. Ons team vindt het belangrijk om samen met u in alle rust met het belangrijk item wonen om te gaan. Een persoonlijke aanpak van begin tot eind.

Ons doel is uw thuisgevoel !