Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Mobach Makelaardij

Contactgegevens

AdresToon op kaartNiemeijerstraat 59
6701 CN  WAGENINGEN
Telefoon0317 418888
Fax0317-428008
Websitewww.mobach.nu
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Onze benadering van de verkoop van woningen is gebaseerd op twee zaken:

1. U wilt geen problemen achteraf.
2. U wilt de hoogst mogelijke opbrengst.

Door ruim 11 jaar ervaring van de makelaar gecombineerd met het hoogste opleidingsniveau voor makelaars in Nederland en het opnemen van extra clausules in de koopakte om u beter te beschermen tegen aansprakelijkheid en verborgen gebreken zullen we problemen achteraf de baas zijn.

De hoogst mogelijke opbrengst wordt gegenereerd door vanuit het oogpunt van de koper op de 4 momenten dat hij met uw woning in aanraking komt optimale presentatie te bieden.

1e contact - internet:
Wij zorgen dat u op alle belangrijke onroerend goed sites komt te staan waaronder natuurlijk Funda. Op Funda zorgen wij er zelfs voor dat u bovenaan de lijst staat en blijft staan. Het gevolg hiervan is dat u tot wel 5 maal zo vaak gevonden zult worden! Door onze prachtige foto’s, rond draaiende virtual tour foto’s, video en hoogtefoto’s zal uw presentatie optimaal zijn.

2e contact - kantoor:
Bij Mobach Makelaardij krijgt een potentiële koper altijd iemand aan de lijn die uw huis van binnen heeft gezien. Dat dat beter werkt is evident.

3e contact - bezichtiging:
Bij Mobach Makelaardij worden de bezichtigingen altijd gedaan door de Makelaar die uw huis in de verkoop heeft genomen. En omdat flexibiliteit in deze tijd uiterst belangrijk is doen wij bezichtigingen:

14 uur per dag, 7 dagen per week, 48 weken per jaar.

4e contact - thuis:
Door onze uitgebreide brochure met daarin een CD-ROM met alle informatie, de foto’s en de virtual tour foto’s zal een potentiële koper vrijwel nooit met vragen blijven zitten. Hij zal zich zekerder voelen en dus sneller en hoger gaan bieden.

We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende mondelinge waardebepaling van uw woning en een toelichting op onze werkwijze.

Dat klinkt goed, maar hoe werkt dat in de praktijk? Hieronder het commentaar van enkelen die u reeds voor gingen:

Nobelweg 60

Ons eerste contact met Mobach makelaar Onno van den Berg, was zijn bezoek aan onze woning met een klant.Op dat moment stond ons huis niet officieel in de verkoop.
Tot een koop is het toen niet gekomen, maar wel besloten wij ons huis in de verkoop te gooien, en waren we er vrij snel uit om dat bij Mobach te doen, want ja, er zijn al genoeg standaard makelaars kantoren, en het is natuurlijk altijd leuk om een beginnend kantoor een kans te geven.

Het contact met Onno en Marije liep vanaf het begin zeer prettig. Onno heeft telkens weer met enthousiasme en inzet de potentiële koper rondgeleid, en dat waren er best veel.
Ook na de verkoop van onze woning die, zo bleek later, toch niet door ging, bleef Onno positief ! En ja daar was dan toch het moment , het huis was verkocht!
De volgende stap was op zoek naar een nieuwe woning, ook dat hebben we samen met Mobach makelaardij gedaan. Wat opviel was hoe professioneel Onno zijn werk deed, zeer kundig en scherp! Ook de onderhandeling met de makelaar van de “tegenpartij” liep vlot, mede doordat ze bij Mobach makelaardij geen standaard kantoortijden hebben, en dat is wel zo prettig!

Al met al hebben wij een prima ervaring!
Voor een volgende keer zullen wij zeker weer voor Mobach kiezen.

Cliff Folmer en Jeanette teunisse

Niemeijerstraat 14/1

Na spontaan te zijn binnen komen lopen bij Mobach makelaardij bij ons om de hoek (om eerlijk te zijn niet onze eerste keuze omdat ze nieuw waren) werden wij enthousiast verrast. Wij zijn namelijk rationeel denkende mensen en super direct en we werden op gelijke voet behandeld met gepaste flexibiliteit. Onno kon ons gelijk ‘s avonds bezoeken om eens uitgebreid te gaan sparren over onze ideeën om het huis te verkopen. Na een sessie van drie uur bleek hij onze man (samen met zijn vrouw Marije) te zijn. Zoals hij over zijn honorarium onderhandelde doet hij dat vast ook met ons huis.

Het klein zijn in deze grote markt en het persoonlijke wat we bij grote collega’s misten werd hier meer dan goed ingevuld. Duidelijk, direct en no nonsens policy zijn de key’s om ons huis te verkopen en met groot succes!! Zijn kijk op verkoop en genuanceerde details zoals de foto’s en het fantastische verhaal van zijn vrouw Marije resulteerde in een verkoop periode van anderhalve week!! Wat in onze situatie zeer goed uit kwam. Maar ook de prijs was helemaal het doel wat wij voor ogen hadden.

Het resultaat; een makelaar voor het leven. Hij gaat nu ook mee in het aankoop verhaal van het nieuwe huis. Onno & Marije, Bedankt.

Lion & Chantal Hermsen

Niemeijerstraat 18

Vóór ik mijn appartement zou verkopen, heb ik de afweging gemaakt om via een internetportal – dus op een goedkope, maar tijdrovende manier - mijn woning te koop te zetten, of een traditionele makelaar in de arm te nemen. Ik heb wat aanbiedingen op de internetportals bekeken en heb, om te beginnen, twee makelaars uitgenodigd.

De eerste makelaar was Mobach –die zich als nieuwkomer nog zou moeten bewijzen.

Onno van den Berg van Mobach had zich in korte tijd al vakkundig gepresenteerd met zeer goede verkoopresultaten, en een zeer frisse en opvallende uitstraling. Zijn verhaal was goed, zijn presentatie veelbelovend.

Ik ben afgegaan op zijn verhaal. Daarmee moet hij straks ook een potentiële koper in mijn huis overtuigen. Zijn rustige voorkomen, duidelijke verhaal, aandacht voor mijn wensen en vragen en geen “makelaarspraatjes”, gaf mij vertrouwen in een goede samenwerking.

Doordat hij als tussenpersoon met de potentiële koper in contact treedt, kan hij beter de wensen en gevoelens van de koper inschatten. En dit leidt sneller tot goede onderhandelingen. (Elke eigenaar/verkoper is natuurlijk van eigen kwaliteit overtuigd waardoor je niet open staat voor de motieven van de koper).

Nu moest hij nog even zijn beloftes waarmaken, en zijn courtage verdienen met een goede verkoopprijs en vooral een snelle verkoop zodat ik niet telkens mijn appartement moest opruimen voor bezichtigingen. Hiermee kan hij bewijzen ook nog eens voordéliger te zijn dan een internetmakelaar.

Overigens, de 2e makelaar was erg gezellig hoor, iets goedkoper (“in de aanbieding … deze maand x % korting!”), maar met zijn presentatie (zo kan ik het ook zelf wel) leek hij mij slechts een duurder alternatief voor de internetmakelaar.

Half september ging het appartement in de verkoop. Direct twee bezichtigingen en een bod, enkele dagen daarna verkocht… Zo, dat was makkelijk. Had ik Mobach daar nou echt voor nodig gehad?

Maar, we waren er nog niet. Na 4 weken is de koop na veel getouwtrek ontbonden. Het had hoog op kunnen lopen, maar door zeer vakkundig optreden van Onno is er niemand als verliezer uitgekomen.

Twee weken later is het appartement aan een ander definitief verkocht. De overdracht is nu nog eerder ook, dus zelfs nog een voordeel voor mij.

Mobach is dan misschien niet “in de aanbieding”, maar waar gaat het nou om?

Vruchtbare onderhandelingen, een goede verkoopprijs en dat binnen korte tijd, is een geweldig resultaat! Met een goedkopere (al dan niet internet-) makelaar, had het resultaat alleen maar minder kunnen zijn. En het gaat toch om wat ik eraan overhoud?!

Mijn oma zegt altijd: “Goedkoop is duurkoop”. Daar zeg ik dan achteraan: “Kwaliteit loont”. Mobach heeft het mij overtuigend bewezen!

Wat mijn verkoopmakelaar mij koste…? Hij heeft mij een weekje wintersport opgeleverd, in tijd, maar ook in de meer dan verwachtte opbrengst van mijn appartement in een moeilijke tijd!

Pieter Braaksma

Johan de Wittlaan 222/2

Mijn vriend en ik waren op zoek naar een huis om in samen te wonen. Tussen de bezichtigingen sprong Mobach Makelaardij er direkt in positieve zin uit.
We konden bij wijze van spreken nog \'s nachts bezichtigen, als het echt niet anders zou kunnen. Dus een afspraak in de avond was snel gemaakt. Dat waren we niet gewend van collegae makelaars, waar het lastig is om buiten kantoortijden een bezichtiging te krijgen.
Ook de bezichtiging was een verademing. Alle tijd, rustige benadering, goed luisteren, enthousiasme, humor, respectvolle houding, naar zowel ons als de verkopers en prima informatie typeren de bezichtiging.
Tevens was de woning erg goed te vinden op Funda, waren de foto\'s goed genomen (kleur, licht etc).
Toen ik een aantal weken later mijn appartement wilde verkopen wilde ik dat mijn appartement ook op bovenstaande manier verkocht zou worden. Dus ik heb geen moment geaarzeld om Mobach Makelaardij vragen voor de verkoop van mijn appartement.
Zo gezegd zo gedaan, en het is een groot succes geworden.
Onno heeft haarscherp aangevoeld wat ik graag wilde bij de verkoop van mijn appartement. Namelijk; \"alles eruit halen wat er in zit\" en toch reëel en nuchter blijven.
Dankzij de adviezen van Onno en Marije heb ik het appartement op de juiste manier gepresenteerd en al na de eerste bezichtiging verkocht en dat in deze tijd!
Mobach Makelaardij heeft mij steeds erg goed op de hoogte gesteld van de diverse regels en juridische \"haken en ogen\". Hierdoor heb ik mij steeds beschermd gevoeld als verkoper.
Ik kan Mobach om deze reden aan iedereen van harte aanbevelen.

Miranda Bodd

Nobelweg 130:

Bij de verkoop van mijn appartement heb ik gekozen voor de support van Mobach. Omdat het een klein makelaarskantoor is, wist ik ook dat ik een persoonlijke begeleiding zou krijgen en dat leek mij wel zo prettig: het verkopen van je woning doe je namelijk niet elke dag en gaat het om een bezit waar je toch je ziel en zaligheid in hebt gestoken. Ik kreeg inderdaad een goede begeleiding in de verkoop van mijn woning: Mobach heeft mij een aantal hele bruikbare tips gedaan om mijn woning nog beter te doen verkopen. En deze hebben inderdaad geholpen: binnen een maand nadat het appartement in de verkoop kwam, werd het definitieve bod gedaan.
Ik kan dus alleen maar heel lovend zijn over de service die Mobach mij heeft geboden!

Barbara Heutink

Fluitersdreef 36:

Onze complimenten voor de snelle en professionele verkoop van ons huis! Jullie enthousiasme en inzet, maar ook zeker de manier waarop jullie ons huis hebben gepresenteerd, heeft hier een grote rol in gespeeld. Deze verfrissende aanpak heeft duidelijk zijn vruchten afgeworpen.

Chris & Esmeralda

Liniestraat 11:

Wij hadden al een goede ervaring met Onno van de Berg via onze dochter i.v.m. de aankoop van haar huis.
Toen en nu weer hebben wij ervaren dat hij steeds een goed en eerlijk en betrouwbaar verhaal heeft naar de koper en de verkoper.
Wij dachten ons huis in Ochten te verkopen binnen 6 maanden, maar tot onze \"grote schrik\" was het al binnen 4 weken verkocht. Wij zijn weer zeer tevreden met onze makelaar: het was weer TOP!
Dus zoekt u een makelaar..... ga ook naar Mobach Makelaardij.

Joost & Annemie Meulenbroek

Nobelweg 114:

Een keuze maken voor een makelaar is niet makkelijk, daarom besloten wij eerst 2 makelaars langs te laten komen voor een gesprek. Bij de eerste ontmoeting met Onno van den Berg van Mobach makelaardij klikte het meteen. Wij vonden het vooral belangrijk om te weten wat een makelaar voor ons kon betekenen bij de verkoop van onze woning. De keuze was als snel gemaakt. Mobach makelaardij is vooruitstrevend, verrassend, kundig en erg enthousiast. Mede door deze kenmerken hebben wij voor Mobach Makelaardij gekozen. Onze woning ging in de verkoop. Marije Mobach kwam langs om de woning te bekijken voor het schrijven van een pakkende tekst. Vervolgens werden schitterende 360 graden foto\'s gemaakt. Daarna werd de stijlvolle brochure met Cd-rom samengesteld. Uiteraard wilden wij dat onze woning snel werd verkocht, dus kozen wij voor het grote spandoek dat aan ons balkon werd gehangen, hierdoor hadden wij veel bekijks. Regelmatig hadden wij contact met Marije van de binnendienst, die ons op de hoogte hield van alle bezichtigingen en vorderingen. Na een aantal bezichtigingen kwam het al snel tot verkoop van onze woning, met een mooie verkoopprijs als resultaat. Inmiddels hebben wij een andere woning gekocht, Onno van den Berg heeft onze nieuwe woning getaxeerd. Ook zijn wij op advies van Onno van den Berg naar een hypotheekadviseur geweest, waar wij onze nieuwe hypotheek hebben ondergebracht. Alles is perfect geregeld door Mobach Makelaardij, het plaatje is helemaal compleet. Wij kijken terug op een goede keuze die wij hebben gemaakt om voor Mobach Makelaardij te kiezen.

Ferry & Reneé Groenhuizen

Theophile de Bockweg 11:

Hartelijk dank voor de bijzonder prettige begeleiding bij de verkoop van mijn huis. Niets was je te veel om de diverse geïnteresseerden te ontvangen en de tijd te geven rustig rond te kijken. Wat me vooral is opgevallen is dat je zo goed kunt luisteren en je verplaatsen in de ideeën en wensen van zowel koper als verkoper.

Bedankt!

Margreeth de Koomen