Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Lyanne Metz Makelaardij B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartStraatweg 92
3621 BS  BREUKELEN UT
Telefoon0346 565090
Fax0346 - 569573
Websitewww.lyannemetz.nl
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingVastgoedPRO

Lyanne Metz Makelaardij brengt vraag en aanbod bij elkaar voor particuliere woningen in Breukelen en omgeving. Een degelijk en traditioneel makelaarskantoor met korte communicatielijnen. Bij Lyanne Metz Makelaardij worden klanten nog ouderwets in de \'watten\' gelegd. Naast dat er tijd vrij wordt gemaakt om te luisteren naar de wensen van de klant, is invoelen een essentieel onderdeel van de dienstverlening bij Lyanne Metz Makelaardij.

Makelen, is meer dan alleen een transactie uitvoeren, in feite is de betekenis: \'door bemiddeling iets bijzonders tot stand brengen\'. En dat is wat Lyanne Metz doet, iets bijzonders tot stand brengen tussen mensen en woonwensen. Met liefde voor het vak, zodat er een \'vonk\' overspringt. Het huis een thuis is voor een lang en gelukkig leven. Dan gaat het dus niet alleen maar om vierkante meters of onderhandelen over een prijs, maar ook en vooral over een persoonlijke sfeer. En meer. Zo wil Lyanne makelen, met hart en ziel.

\"Ik hecht veel waarde aan persoonlijke aandacht en direct contact met onze klanten. Dat is immers de basis voor een succesvolle samenwerking. Kenmerkend voor ons kantoor is de laagdrempelige benaderbaarheid en de volledige, unieke service. Een alles-uit-de-kast-mentaliteit die beslist resultaat geeft en onze opdrachtgevers ieder keer weer aanspreekt\".