Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Marinus Jansen Makelaars

Contactgegevens

AdresToon op kaartOranjelaan 79
3843 AB  Harderwijk
Telefoon0341419177
Fax0341426680
Websitewww.marinusjansen.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Marinus Jansen Makelaars is een familiebedrijf en al ruim 25 jaar actief op de (nieuwbouw)woningmarkt in Harderwijk en omgeving!

Wij zijn graag uw ‘persoonlijke makelaar’ bij de verkoop van uw huidige woning of bij de aankoop van een nieuwe woning. Maar ook voor een taxatierapport of een hypotheek bent u bij ons aan het goede adres.

Indien u overweegt uw woning verkopen, maakt u dan eens een vrijblijvende afspraak met één van onze makelaars, Bart en Bianca Jansen. Zij informeren u graag en uitgebreid over onze werkwijze bij de verkoop van uw woning. Een woning verkopen is meer dan het vaststellen van de vraagprijs. Geen standaardverhaal, want ieder huis is weer anders, maar een op u ’persoonlijk’ toegesneden verkoopadvies. En…het verkoopadvies en de waardebepaling van uw woning zijn altijd gratis!

Misschien is op de Funda-site uw zoektocht naar een mooie nieuwe woning begonnen. Maar wat te doen als het droomhuis gevonden is? Een huis kopen doe je niet elke dag en daarbij is de hulp van een ervaren, deskundige NVM-makelaar onmisbaar. Wij begeleiden u graag en efficiënt door het gehele aankooptraject, vanaf het moment, dat u de woning heeft bekeken tot aan de sleuteloverdracht! Wij onderhandelen voor u over de prijs van de woning, de meeverkochte zaken, laten een bouwtechnische keuring uitvoeren, beoordelen de koopakte etc. Als u dat wenst, kunnen wij u tevens deeldiensten aanbieden, die een bepaald gedeelte van het aankooptraject behelzen. Wij zijn flexibel en hebben oog en oor voor uw wensen en dat maakt ons ‘persoonlijk’!

Bel of kom langs op ons kantoor voor een nadere kennismaking. Ons team is er klaar voor!