Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Margitte Schoof Makelaardij o.g.

Contactgegevens

AdresToon op kaartEverard Meijsterweg 58 A
3817 HE  Amersfoort
Telefoon0332474090
Fax0332474099
Websitewww.schoofmakelaardij.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Na een aantal jaren in de regio werkzaam te zijn geweest in de onroerend goed branche, vonden wij het tijd voor een eigen kantoor. Dat kantoor is er gekomen onder de naam van Margitte Schoof Makelaardij o.g. Sinds 1 januari 2001 zijn wij gevestigd aan de Everard Meysterweg 58 A te Amersfoort. Deze locatie is goed te bereiken vanuit heel Amersfoort en tevens is de mogelijkheid aanwezig tot vrij parkeren. Wij zijn dus een betrekkelijk nieuw makelaarskantoor maar wel met de nodige kennis en ervaring in de regio Eemland.

Wij zijn een relatief klein kantoor en dat is ook onze kracht. De werkzaamheden worden verricht door Margitte Schoof, Ninke Mulder (gecertificeerd en beëdigd makelaars/taxateurs) en Michèle Overgaauw (commercieel medewerker). Door klein te blijven bereiken wij een persoonlijke samenwerking met onze opdrachtgevers. U kent ons, wij kennen u en dat werkt wel zo prettig.

Om u nog beter van dienst te kunnen zijn, hebben wij gekozen voor het NVM lidmaatschap. Voor u betekent dit een groot bestand met potentiële kopers van uw woning over een groot verspreidingsgebied. Tevens bent u verzekerd van een kantoor dat geheel gescreend is en gescreend wordt op vak- en marktkennis niet alleen in Amersfoort maar binnen de hele regio Eemland. Uiteraard wordt een NVM makelaar verplicht de nodige verzekeringen op het gebied van aansprakelijkheid af te sluiten en dat biedt u een stukje extra zekerheid.
Sinds 1 september 2001 staan wij geregistreerd bij de Stichting VastgoedCert Rotterdam, kamer Wonen/MKB.