Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Het Makelaarskantoor.nu

Contactgegevens

AdresToon op kaartvan MIeroplaan 30
1701 AX  Heerhugowaard
Telefoon072-5647314
Fax072-5647315
Websitewww.hetmakelaarskantoor.nu
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

Wij zijn gespecialiseerd in aankoopbegeleiding!

Het zoeken van een huis kun je tegenwoordig helemaal zelf regelen. Er zijn diverse manieren om het huis van je dromen te vinden. Met name op internetsites vind je een behoorlijk aantal huizen. Uiteraard staan ze ook nog vermeld in de kranten en diverse magazines, de bereikbaarheid is enorm. Het grote voordeel van de woningensites is dat je een verzameling van aanbod van diverse makelaars vind. Maarrr, kun je ook zelf een huis aankopen?

Ja, dat kan. Je zult je echter wel moeten realiseren dat het echte werk pas begint bij het "ja" zeggen tegen een woning. Nu nog "ja" zeggen tegen de verkopers of hun makelaar. Het is van groot belang dat het huis goed wordt bezichtigd en op de juiste waarde wordt geschat, gekeken wordt of er al dan niet verborgen gebreken zijn, onderhandelingen moeten worden gevoerd met de verkopende makelaar, koopcontract moet worden opgesteld en gecontroleerd, de hypotheek moet worden geregeld en ga zo maar door.

Een huis kopen doe je echter niet iedere dag! Overhaaste of te emotionele beslissingen kunnen later voor een onaangename verrassing zorgen. Toch kan snel en doeltreffend optreden van groot belang zijn wanneer je jouw (droom)huis hebt gevonden. Daarom is het prettig wanneer er iemand met je meegaat om het huis van jouw dromen te beoordelen op waarde en verborgen gebreken. De onderhandelingen laten verlopen via iemand die thuis is op de woningmarkt. Iemand die niet op basis van gevoel, maar zakelijk de beste prijs voor je bedingt. Iemand die verstand heeft van koopcontracten en je behoedt voor de kleine lettertjes of te ambtelijke taal en ga zo maar door.

Het Makelaarskantoor.nu wil graag jouw aankoopmakelaar zijn, je het beste voorlichten en de beste aankoopprijs voor jou bedingen. Gek genoeg willen makelaars nou eenmaal liever zaken doen met elkaar dan met een particulier.

Zoals het NVM aangeeft in haar advertenties ‘ik wil geen makelaar met twee petten op’. Dit zul je bij ons ook niet vinden; wij doen alleen het traject aankoopbegeleiding en hebben dus geen enkele woning in de verkoop staan. Wij zijn 100% onafhankelijk, 100% partijdig (voor jou!), 100% samenwerkend!

Schrijf je nu in via het inschrijfformulier op onze website of neem contact met ons op.