Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Makelaars- en Assurantiekantoor og bv De Boer

Contactgegevens

AdresToon op kaartLaan 11 
8071 JG  Nunspeet
Telefoon0341258914
Fax0341260208
Websitewww.boerbv.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 2 beoordelingen):
Klantvriendelijkheid (5,5)
Snelheid (4,5)
Prijs-kwaliteitverhouding (4,5)
W.Bakker15 mei 2011
Klantvriendelijkheid: (8)Snelheid: (8)Prijs-kwaliteitverhouding: (8)
Klant geweest: ja (verkoop)
Adres woning: is niet van belang voor jullie
Vriendelijk, to-the-point, betrokken, snel
stephanie beelen30 januari 2011
Klantvriendelijkheid: (3)Snelheid: (1)Prijs-kwaliteitverhouding: (1)
Klant geweest: nee
Adres woning: van goghstraat 17
we hebben de woning bezichtigd op vrijdag 6 januari. vervolgend heb ik op 11 januari een mail gestuurd met een paar vragen over de woning en gezegd dat we nog een keer bij de woning willen kijken. hier heb ik nietsop gehoord. Vervolgens een week daarna weer een mail gestuurd waarop ik weer niets hoorde. Inmiddels voor de derde keer gemaild en tot nu toe nog steeds niets gehoord. De woning staat 2,5 jaar te koop, dit is erg logisch als er door de makelaar zo met belangstellenden om gegaan wordt.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Welkom bij Makelaars- en Hypotheekkantoor De Boer BV

Al decennia lang is De Boer op de Noordwest-Veluwe een gekende naam, als het gaat om makelaardij, assurantiën, hypotheken en administraties. En sinds enkele jaren een begrip in Lelystad. Niet alleen vanwege onze makelaarsdiensten, maar ook door de activiteiten op het gebied van financiële planning. Deze nog vrij nieuwe vorm van dienstverlening biedt immers een pasklaar antwoord op de behoefte aan samenhang en overzicht in alle financiële vraagstukken. Deze ontwikkeling is tekenend voor De Boer: met de tijd mee gaan en optimale service bieden.

In 1946 werd ons bedrijf opgericht door Derk de Boer senior. Aanvankelijk richtte hij zich op het verzorgen van administraties, al snel gevolgd door verzekeringen. Sinds 1984 behoren ook makelaardij en hypotheekadvies tot de activiteiten en nu dus ook financiële planning. Al deze diensten worden u aangeboden vanuit een netwerk van zeven kantoren in Zwolle, Elburg, Doornspijk, Nunspeet, Harderwijk en Lelystad.