Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

B.V. Makelaars Associatie Nederland

Contactgegevens

AdresToon op kaartStevinstraat 201
2587 EG  Den Haag
Telefoon0703526800
Fax0703522261
Websitewww.makass.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (10)
Snelheid (10)
Prijs-kwaliteitverhouding (6)
sami kuzugudenli25 juli 2011
Klantvriendelijkheid: (10)Snelheid: (10)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: nee (verkoop)
Adres woning: alanya turkije
ik verkoop huizen en apartementen.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Welkom bij de Makelaars Associatie

Onder het dak van de Makelaars Associatie is naast kennis ruim 30 jaar ervaring op het gebied van onroerend goed aanwezig. Hoewel ons kantoor in Scheveningen ligt, zijn wij werkzaam in Haaglanden en de daaraan grenzende gemeenten.
Door de vele specialismen binnen ons kantoor kunnen wij u snel met goede raad van dienst zijn.

Woningmakelaardij
Kopen of verkopen? Dan is kennis, inzicht en inspelen op de marktsituatie van onschatbare waarde. Wij informeren u over zaken als de waarde van uw woning, alsmede onze verkooptaktiek.

Een aspirant koper begeleiden wij door het gehele aankoopproces, waar zaken zoals marktwaarde, bouwkundige gebreken, bestemmingsplan etc. van belang kunnen zijn voor uw aankoop.
Dus van bezichtiging tot en met de overdracht, wij zijn er voor u.

Taxaties
Onze beëdigde taxateurs verzorgen de door u gewenste taxaties voor uw hypotheek, herbouwwaarde, successie etc. Onze kennis ligt op het gebied van de woningen en bedrijfsonroerend goed.

Bedrijfsvastgoed
Als praktiserend lid van de Sectie Bedrijfsvastgoed van de N.V.M. kunnen wij u ook op dit gebied onze diensten aanbieden.

Rentals
Makelaars Associatie Rentals is gespecialiseerd in de aan- en verhuur van luxe gestoffeerde/gemeubileerde woningen in de regio Den Haag, Rijswijk, Voorburg en Wassenaar. Ons team staat garant voor een professionele, nuchtere en realistische manier van werken, waarbij meer dan 30 jaar ervaring met expats ons visitekaartje is.

Beheer/Vastgoed Management
Als beheerder van uw beleggingen nemen wij de verantwoordelijkheid over de administratie, incasseren wij de huur en verzorgen wij het onderhoud van uw kostbare bezit. Iedere maand ontvangt u van ons een financieel overzicht. Het spreekt vanzelf dat het servicepakket aan uw wensen kan worden aangepast.

Assurantiën
Een klein kantoor met grote ambities. Wij werken volgens het full service principe; één adres voor al uw verzekeringszaken. Gediplomeerde adviseurs die weten waarover ze praten en zich inleven in uw specifieke situatie. Het is voor u als klant goed te weten dat u zulke belangrijke zaken met het volste vertrouwen aan ons kunt over laten. Of het nu gaat om uw inboedel- of pensioenverzekering, uw belangen worden behartigd als ware het onze!

Hypotheekshop
De Hypotheekshop Stevinstraat behoort tot de grootste organisatie van onafhankelijke hypotheekadviseurs. Dit verzekert u van een deskundig en onafhankelijk advies met zeer voordelige voorwaarden voor de korte en lange termijn. Kortom een eerlijk en gedegen advies tot stand gekomen na een goed en intensief overleg met u, zodat u later nooit voor verrassingen komt te staan.

Tot slot
Onze service houdt beslist niet op bij de voordeur. Tevreden cliënten weten ons telkens weer te vinden. Indien u hiertoe nog niet behoort, hopen wij u in een voorkomend geval ook van dienst te mogen zijn. Wij staan achter u!

Ons kantoor is aangesloten bij de secties Wonen, Bedrijfsvastgoed en Vastgoed Management van de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), lid van de Fiabci en wij nemen deel in het samenwerkingsverband van de Open Huis Makelaars.