Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Makelaardij Van Engelenburg

Contactgegevens

AdresToon op kaartSchulpen 5
8531 HR  LEMMER
Telefoon0514-534610
Fax0514-534689
Websitewww.makelaardijvanengelenburg.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Bij Makelaardij Van Engelenburg maakt u kennis met een actief en gekwalificeerd makelaarsteam! Wij zijn een gecertificeerd en geregistreerd Makelaarsbedrijf. Wij zijn lid van de NVM en staan ingeschreven in het register van VastgoedCert.
Ons kantoor ligt in het centrum van Lemmer en is het vertrekpunt van veel woningzoekenden in de gehele regio. Ons werkgebied betreft de gehele Zuidwesthoek en de Noordoostpolder. Dit heeft als grote voordeel dat uw woning bij een groot publiek onder de aandacht komt! Al onze klanten worden door een professioneel en enthousiast team, gastvrij en deskundig ontvangen.
Wanneer u verkoopplannen heeft en op zoek bent naar een actieve en professionele makelaar dan zijn wij u graag van dienst. In een persoonlijk gesprek geven wij u een duidelijk en deskundig verkoopadvies. Tijdens de verkoopperiode zorgen wij, met onze verkoopmethode ervoor dat uw woning bij een zo groot mogeijke doelgroep onder de aandacht komt.

Onder verkopen en referenties kunt u het bewijs lezen
dat wij in de afgelopen periode, binnen een relatief korte verkooptijd voor onze tevreden opdrachtgevers de woning verkopen.
Wilt u weten wat uw woning waard is en wat wij voor u kunnen betekenen?
Bel of email ons voor een duidelijk en deskundig advies! Telefoonnummer 0514-534610. Email; info@makelaardijvanengelenburg.nl