Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Makelaardij Verdonk

Contactgegevens

AdresToon op kaartKorte Akkers 26
9644 xt  Veendam
Telefoon0598-625124
Fax0598-636584
Websitehttp://www.makelaardij-verdonk.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Samen met u vinden wij uw droomhuis in Nederland of Duitsland !


Makelaardij Verdonk staat voor persoonlijke dienstverlening op het hoogst mogelijke niveau. Behoudens op de Nederlandse woningmarkt zijn wij sedert acht jaar bijzonder actief op de Duitse onroerend goed markt. Dit betreft zowel de woningmarkt, woonboerderijen, bedrijfs-onroerend-goed en beleggingsobjecten. Ons ruime en telkens vernieuwende aanbod vindt u op deze Website. In de loop der jaren hebben wij uitstekende relaties opgebouwd met zowel de Duitse makelaars als Banken en op deze wijze hebben wij een goed inzicht in en tevens op het aanbod in de markt.
In Duitsland moet de koper de verkopend makelaar betalen, dit ongeacht de kwaliteit van zijn dienstverlening. Ons advies kan dan niet anders zijn dat als u een object vindt op de website van welke Duitse aanbieder dan ook, u eerst rechtstreeks contact opneemt met ons.

Wij zullen deze aanbieder benaderen en daarbij aangeven dat wij het totale proces voor u gaan begeleiden. Dit is absoluut de enige mogelijkheid om te voorkomen dat u een hoge of dubbele provisie betaald voor een slechte dienstverlening en bovendien voorkomt u dat u: \"de kat in de zak\" gaat aankopen.

Ook bieden wij u het rechtstreekse contact met Nederlandse banken die zowel Nederlands- als Duits onroerend goed financieren te weten: ING, ABN-AMRO en Rabo-bank.

Natuurlijk ook de Duitse banken onder meer: EVB (Emsländische Volksbank), OLB (Oldenbürgische Landes Bank) en DB (Deutsche Bank)

Conclusie: voor goed Wonen en Leven in Nederland of in Duitsland, bent u bij ons aan het juiste en vertrouwde adres ! Is uw belangstelling gewekt, neemt u gerust contact met ons op voor een persoonlijk gesprek.