Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Makelaardij van Santen de Hoog B.V.

Contactgegevens

AdresToon op kaartGedempte Zuiderdiep 42
9711 HJ  Groningen
Telefoon0503120991
Fax0503120971
Websitewww.vansantendehoog.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
NEEM U EIGEN NVM MAKELAAR MEE

Welkom! U heeft via funda een interessant huis gezien en overweegt ons als uw belangenbehartiger in te schakelen.

Inmiddels kunt u ook bijna niet meer zonder, een getraind, ervaren beëdigd en gecertificeerd makelaar die u volledig bijstaat in het traject van de aankoop van een woning.

Een makelaar als aankoopbegeleider heeft overzicht over de te nemen stappen. Daarbij helpt hij of zij u niet alleen bij de taxatie, de beoordeling van de onderhoudstechnische staat en het biedverloop, maar ook bij de eerste stappen van het vervolgtraject; hoe staat de hypotheek in contrast tot de aankoop en welke rol speelt de notaris. Kortom uw NVM-makelaar is een alleskunner, en dat mag u ook van hem of haar verwachten.

U en Makelaardij Van Santen de Hoog:
Laagdrempelig kantoor, openheid van zaken, kennis en ervaring in het gebied zijn de belangrijke punten die ons credo ondersteunen:”omdat het bij huizen om mensen draait” Makelaardij Van Santen de Hoog peilt iedere opdrachtgever (aan- en verkoop) over de tevredenheid tijdens en na de opdracht middels een enquête. Kwaliteitsbewaking is dus een vanzelfsprekendheid.

Voor al uw overige vragen en een uitgebreide toelichting over hulp bij aankoop kunt u terecht op onze overzichtelijke website: www.vansantendehoog.nl. Natuurlijk kunt u ook even bellen: op maandag t/m vrijdag van 08.30 tot 17.30: (050) 312 09 91.