Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Makelaardij o.z. Taco van der Veen

Contactgegevens

AdresToon op kaartRaadhuisplein 6 
7581 AG  Losser
Telefoon0535386142
Fax0535386675
Websitewww.makelaardijtacovanderveen.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Gemiddelde (op basis van 1 beoordeling):
Klantvriendelijkheid (6)
Snelheid (6)
Prijs-kwaliteitverhouding (6)
Taco van der Veen29 oktober 2009
Klantvriendelijkheid: (6)Snelheid: (6)Prijs-kwaliteitverhouding: (6)
Klant geweest: nee
Kantoor is per 1-6 2009 opgeheven wegens 65 jarige leeftijd en gebrek aan opvolging.Verzoek u mij uit het bestand te verwijderen.

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Het makelaarskantoor is sinds november 1990 gevestigd in een monumentaal boerderijtje in het fraaie centrum van Losser, gesitueerd tegenover het Gemeentehuis.

Makelaar-taxateur o.z. Taco van der Veen is sinds mei 1978 werkzaam in de makelaardij en is in 1988 voor de Rechtbank als makelaar-taxateur o.z. be√ędigd. Sinds 1 november 1990 is hij gevestigd in Losser en is het langst gevestigde makelaarkantoor ter plaatse. Door de vele jaren ervaring in het vak en de vestiging in Losser kent hij de plaatselijke en regionale markt als geen ander. Ook Sandra Koopman en Natalie Oosterveld behoren reeds vele jaren tot de vaste medewerksters en vanaf februari 2006 is Martijn Damhuis bij ons werkzaam als gediplomeerd assistent-makelaar. Als geboren en getogen Lossernaar kent ook hij het werkgebied uitstekend.

Onze dienstverlening is gebaseerd op marktkennis, praktijkkennis en een gedegen opleiding en ervaring.

Ons kantoor houdt zich uitsluitend bezig met makelaarsactiviteiten, zowel op het gebied van woningen als op het gebied van plaatselijk bedrijfsonroerend goed. Ons kantoor houdt zich niet bezig met hypotheekadvies-/bemiddeling, verzekeringen en/of andere activiteiten.
Dit is een bewuste keus om niet in een positie van mogelijke belangenverstrengeling te kunnen komen en mede daardoor onze onafhankelijkheid gewaarborgd blijft.

NVM lidmaatschap
Het lidmaatschap van de NVM afdeling Wonen zijn een garantie voor een gedegen en betrouwbaar advies en dienstverlening van de makelaarsdiensten. Door regelmatige verplichte bijscholing blijven wij ook van de meest recente ontwikkeling binnen het brede vakgebied op de hoogte. Mede door het NVM lidmaatschap zijn uw belangen ook optimaal gewaarborgd. Een deskundige selectie en ballotage vormen een behoorlijke drempel om NVM-lid te kunnen worden.

Makelaar Taco van der Veen, uw persoonlijke makelaar, voor al de makelaarsdiensten