Menu

Kies uw provincie

Beweeg de muis over de kaart

8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19

Makelaardij Nieuwdorp o.g.

Contactgegevens

AdresToon op kaartGamerschestraat 35
5301 AP  Zaltbommel
Telefoon0418512474
Fax0418515666
Websitewww.nieuwdorp.nl
Woningaanbod
E-mailNeem contact op

Beoordeling

Er heeft nog niemand een behoordeling gegeven over deze makelaar

Tarieven

Tarief berekenen
Dienst
Geschatte waarde

Informatie

BrancheverenigingNVM
Met meer dan 25 jaar ervaring in Zaltbommel en omgeving, zorgen wij ervoor u optimaal van dienst te zijn. Nieuwdorp makelaardij is in de loop der jaren uitgegroeid tot een gerenommeerd makelaarskantoor met een visie op de toekomst. Wij combineren de goede traditie van klantvriendelijkheid met de hoogwaardige service van nu. Kwaliteit en persoonlijke benadering staan hierbij voorop.

Als lid van de NVM, met twee be√ędigde makelaars en personeel met jaren lange ervaring in de makelaardij, hebben wij de nodige expertise in huis om u van begin tot eind compleet te begeleiden. Dit alles om het aankoop- en verkooptraject zo soepel en duidelijk mogelijk te laten verlopen, met voor u de meeste waarborgen. Tevens continueert het NVM-lidmaatschap de kwaliteit van ons kantoor en zorgt er mede voor dat wij u steeds op de hoogte kunnen houden van de meest actuele ontwikkelingen.

Ons kantoor is op werkdagen van 09.00 uur tot 17.30 uur geopend en op zaterdag van 10.00 uur tot 14.00 uur. Met overzichtelijk het complete woningaanbod, van de bij NVM aangesloten makelaars in de regio, en ons eigen aanbod. Natuurlijk ontbreken de woningmagazines niet en kunt u deze meenemen om thuis rustig te speuren naar uw droomhuis. Heeft u woonwensen, loop gerust binnen en vraag ons naar de mogelijkheden.

Als allround makelaardij in woon- en bedrijfsmatig onroerend goed, verrichten wij taxaties, bemiddelen in huur en verhuur, koop en verkoop en beantwoorden wij vanzelfsprekend al uw vragen. Kunnen wij u ergens mee van dienst zijn, dan kunt u ons telefonisch bereiken onder het nummer : 0418-512474, e-mailen mag natuurlijk ook : info@nieuwdorp.nl